Søknadsfrist: 04.08.2024

WIRTGEN NORWAY AS søker salgsansvarlig-Kleeman

Vil du ha en sentral rolle i Wirtgen Groups videre vekst og utvikling?

Om arbeidsgiveren

Wirtgen Group er et globalt konsern med flere etablerte merkevarer innen anleggsbransjen. Selskapet består av de fem merkevarene Wirtgen, Vögele, Hamm, Kleemann og Benninghoven. I tillegg representerer vi John Deere construction i Europa. Globalt har Wirtgen over 9.000 ansatte fordelt på 5 fabrikker i Tyskland, 2 fabrikker i Asia og en i Brazil. Wirtgen group består av både datterselskap og forhandlere og er representert i stort sett alle verdens land.Wirtgen Norway AS er et heleid datterselskap og har i 2024 30 års-jubileum. Vårt hovedansvar er salg og ettermarked av alle Wirtgen Group sine merkevarer. Wirtgen Norway er 29 ansatte fordelt på salg, service, deler og administrasjon. Vi omsatte i 2023 for rundt 330 MNOK.

Vi er nå på jakt etter en Salgsansvarlig Kleemann som skal bidra til å bygge merkevaren videre. I denne rollen vil du være ansvarlig for salg og kundeoppfølging av merket Kleemann i Norge. Dette er et merke innen knuse- og sikteverk med lang fartstid i det norske markedet, og som har vært en del av vår portefølje de siste 10 årene. Vi ønsker nå å sette ekstra fokus på merket og få inn en person som evner å bygge merkevaren og posisjonen vår videre her i landet. Som Salgsansvarlig Kleemann vil du ha en sentral rolle i selskapets videre vekst og utvikling. Rollen innebærer ansvar for å finne de beste løsningene sammen med kunden, ordrebehandling og operativt salg. Vi har gode programmer for opplæring, både på produkt og salg, og du vil få en god innføring i måten vi jobber på. Du vil i tillegg jobbe tett med våre fabrikker i Tyskland, og vil kunne være med å utvikle en merkevare og R&D av produkter.

Rollen rapporterer til daglig leder, Amund Havig. Hovedkontoret ligger i Sande, men denne rollen kan være lokalisert andre steder. Jevnlig reising i rollen må påregnes.

Din hverdag i korte trekk:

 • Salg og markedsføring av alle maskinene knyttet til Kleemann produktene. Kan også omfatte salg av andre produkter dersom dette er hensiktsmessig.
 • Aktivt søk etter nye kunder gjennom nettverk, deltagelse på messer o.l.
 • Gjennomføre overlevering og opplæring av solgte maskiner.
 • Tett oppfølging av eksisterende kunder og maskiner ute i drift ved personlige oppmøte og god dialog. Markedsføre og selge slitedeler vil være en viktig del av dette.
 • Dialog og samarbeid med fabrikkene våre i Tyskland for å videreutvikle merkevaren og produktene.
 • Ansvaret for å ha en optimal demopark og et sunt lager.
 • Foreta rapportering via CRM-systemet vårt og rapportering ved behov.

Hvem ser vi etter?

For å lykkes i rollen kreves det en engasjert, pålitelig og positiv person som ønsker å være med å bygge Wirtgen videre. Du må ha energien til å stå i lengre salgsprosesser og jobbe målrettet med å øke markedsandelen for din merkevare. Du må være opptatt av å ha en god dialog med kundene dine og være der de er. God produktforståelse og kjennskap til bransjen vil være viktig for å ha troverdighet hos dem. Samarbeidsevner vil også være en nøkkel for å lykkes i rollen. Du må ha evnen til å formidle, lytte, og bygge dialogen på andres innspill, og legge vekt på informasjonsdeling.

Vi ser helst at du har:

 • Erfaring fra tilsvarende bransje og gjerne operativ erfaring med bruk av knuse- og sikteverk
 • Ha godt produktkjennskap slik at du kan gi kunden råd, både når det gjelder selve maskinen, og sluttprodukt
 • God kommersiell forståelse
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
 • Strukturert og analytisk

Hvorfor velge oss?

 • Et solid, veletablert selskap med spennende merkevarer.
 • Muligheten til å være med på å bygge opp og skape vekst i en produktkategori i det norske markedet.
 • Kort vei til fabrikkene våre i Tyskland og tette samarbeid med dem. Dette betyr at vi har mulighet til å være med på å utvikle merkevarer og produkter.
 • Gode programmer for opplæring, både på produkt og salg.
 • Bli en del av et hyggelig og faglig sterkt team som har en vilje til å lykkes og skape noe spennende.

Vil du vite mer eller har du spørsmål om stillingen?

Vi har valgt The Assessment Company AS som partner i rekrutterings- og utvelgelsesprosessen. Har du spørsmål, kan du kontakte Anna Christensen på tlf. 992 99 890 eller Fredrik Boldt på tlf. 974 03 134 for en uforpliktende prat.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Anna Christensen
Stillingstittel: Management Consultant
Telefon: 992 99 890
E-post:

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: 04.08.2024
Arbeidssted: Gallebergveien 28, 3070 Sande i Vestfold

Powered by Labrador CMS