Søknadsfrist: Snarest

Viken Cargo AS søker lastebilsjåfør

VI SØKER 3 SJÅFØRER TIL KRAN DISTRIBUSJONSKJØRING

Fakta om firmaet:

Viken Cargo AS er en allsidig transportleverandør, lokalt forankret på Østlandet innen kran, skap, bud og vare, ekspress, ADR, liftdumper, krok, tipp, flatvogn og maskintransport.Vi leverer tjenester til privatpersoner og små og mellomstore bedrifter. Vår hybrid-organisasjon har en vilje til å strekke oss langt, slik at vi effektivt kan løse de daglige og de mer komplekse utfordringer som kan være modne for nytenkning. Vi imøtekommer marked og nye kunder uten langtekkelige og omfattende endringsprosesser, og sikrer med det våre kunder den leveransen som best dekker deres behov.Viken Cargo er iverksettere på det norske transportmarkedet og er en fremoverlent aktør til grønnere alternativ med testing og investering av ny teknologi. Vi jobber kontinuerlig med bærekraftige løsninger som kan være med på å optimalisere og begrense bransjen sitt klimaavtrykk, og ikke minst finne samarbeidspartnere som har de samme målene.

Kontaktperson: Martin Bakke

Stillingstittel: Driftsleder

Mobil: 91 92 12 77

Våre sjåfører er vår viktigste ressurs. Vi ser etter deg som vil litt mer og som har lyst til å sette spor etter deg. Fornøyde sjåfører gir fornøyde kunder og nettopp dette har gitt oss mer oppdrag. Vi trenger derfor 3 nye sjåfører på kran distribusjonskjøring i Oslo og omegn. Kjøringen foregår hovedsakelig på dagtid innen byggevarebransjen. Hvis du har lyst til å tilhøre et fremoverlent lag som iverksetter muligheter og tør å satse på fremtiden, har vi veldig lyst på en søknad fra deg.

 

Vi trenger 3 lastebilsjåfører på fulltid, fast stilling, for oppstart 1.oktober til våre:

  •  3* Kranbiler, fra 19 til 32TM (Byggevare/industri) 

Våre lastebiler er stasjonert i Oslo og går i all hovedsak på distribusjon på byggevarer og renovasjon i anleggs-bransjen i og rundt Oslo regionen. Vi er kvalifisert opplæringsbedrift for Kranfører opplæring (G8) og kan være behjelpelig med opplæring for rett mann. Vi ser etter sjåfører med rette holdninger og egenskaper, og som kan være med på å bygge lag og utvikle seg hos oss. Vår visjon er å bli den mest betrodde leverandøren på transport og tilhørende tjenester i Viken.

 

Kvalifikasjoner: Kl. C, Kl. CE, YSK, ønskelig med G8, T1-T4, må kunne norsk eller godt engelsk og vise til gode referanser. Konkurransedyktige lønnsbetingelser.

Powered by Labrador CMS