Søknadsfrist: 30.09.2021

Vestby kommune søker fagarbeider/ maskinfører

Vestby kommune/ resultatområde Kommunalteknikk, søker fagarbeider/ maskinfører til 100% fast stilling!

Fakta om arbeidsgiveren:

Fakta om arbeidsgiveren:

Vestby kommune ligger vakkert til ved Oslofjorden helt syd i Follo. Med sine bortimot 18 500 innbyggere er kommunen en offensiv nærings- og bosettingskommune som er i sterk vekst.E6 og jernbanen går gjennom kommunen og det er 30 minutter med bil og tog til Oslo. Rådhuset ligger i Vestby sentrum, 200 meter fra jernbanestasjonen.Vestby kommune har et godt utbygd tjenestetilbud, gode oppvekst- og levekår, og et mangfoldig og rikt kulturliv. Med flotte turmuligheter i skog og mark, en vakker kystlinje, frodige kulturlandskap og hyggelige bomiljøer, kan vi tilby våre innbyggere de beste vilkår for et aktivt og godt liv, både sommer som vinter.

Kontaktperson: Geir Gudmundsen

Stillingstittel: Driftssjef

Telefon: 400 27 382

Driftsseksjonen har ansvar for drift og vedlikehold av teknisk infrastruktur og kommunale arealer. Seksjonen er delt i avdeling for vann og avløp samt avdeling for vei, park og idrett. Det er behov for en dyktig fagarbeider som kan vise til gode resultater innen veivedlikehold, park og idretts bransjen eller fra offentlig drift. Vi søker motiverte medarbeidere som ønsker å yte sitt ytterste for et godt arbeidsmiljø og har fokus på det faglige i det daglige arbeidet. For stillingen er det viktig med fleksibilitet og evne til å løse oppgaver selvstendig og i samarbeid med kollegaer.

Arbeidsoppgaver;

Arbeidsoppgavene er i hovedsak drift og vedlikehold av vei, park og idrett, men det må påregnes å bidra på flere fagområder. Du vil bli satt til å løse varierte arbeidsoppgaver som i hovedsak inneholder veivedlikehold, parker og idrettsanlegg i sommerhalvåret. I vinterperioden kan stillingen omfattes å kunne delta i brøytevaktordningen til kommunen som innbefatter morgen- og kvelds-/ nattarbeid.

Dine kvalifikasjoner;

 • Du bør fortrinnsvis ha relevant fagbrev
 • Det er kreves sertifikat minimum for klasse BEC
 • Det er ønskelig med maskinførerbevis M4.

Personlige egenskaper;

 • Gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig
 • Personlig egnethet vil bli tillagt vekt
 • Ha fokus på kvalitet ut til innbyggerne
 • Ha gode samarbeidsevner

Vi kan tilby;

 • Godt arbeidsmiljø og engasjerte kollegaer
 • Varierte og spennende arbeidsoppgaver
 • Lønn etter tariff/ avtale
 • God pensjonsordning gjennom KLP
 • Firmahytte på Sjusjøen

Søknaden må sendes via elektronisk søknadsskjema. Vi gjør oppmerksom på at CV benyttes ved utvidet søkerliste. Vitnemål og attester legges ved elektronisk søknad.

Kvinner oppfordres til å søke.

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette opplyses om og begrunnes i søknaden. Opplysninger kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten. Du varsles dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.

Klikk her for å søke: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=1231&departmentId=19015&ProjectId=145728&MediaId=4617

Powered by Labrador CMS