Søknadsfrist: 30.09 2021

Vestby kommune søker fagarbeider/ maskinfører-vikariat

Vestby kommune/ resultatområde Kommunalteknikk, søker fagarbeider/ maskinfører til et 100% vikariat fra september 2021 til og med mars 2022 med mulighet med forlengelse og fast arbeid!

Fakta om arbeidsgiveren:

Fakta om arbeidsgiveren:

Vestby kommune ligger vakkert til ved Oslofjorden helt syd i Follo. Med sine bortimot 18 500 innbyggere er kommunen en offensiv nærings- og bosettingskommune som er i sterk vekst.E6 og jernbanen går gjennom kommunen og det er 30 minutter med bil og tog til Oslo. Rådhuset ligger i Vestby sentrum, 200 meter fra jernbanestasjonen.Vestby kommune har et godt utbygd tjenestetilbud, gode oppvekst- og levekår, og et mangfoldig og rikt kulturliv. Med flotte turmuligheter i skog og mark, en vakker kystlinje, frodige kulturlandskap og hyggelige bomiljøer, kan vi tilby våre innbyggere de beste vilkår for et aktivt og godt liv, både sommer som vinter.

Kontaktperson: Geir Gudmundsen

Stillingstittel: Driftssjef

Telefon: 400 27 382

Driftsseksjonen har ansvar for drift og vedlikehold av teknisk infrastruktur og kommunale arealer. Seksjonen er delt i avdeling for vann og avløp samt avdeling for vei, park og idrett. Det er behov for en dyktig fagarbeider/ maskinfører som kan vise til gode resultater innen veivedlikehold eller fra offentlig drift. Vi søker motiverte medarbeidere som ønsker å yte sitt ytterste for et godt arbeidsmiljø og har fokus på det faglige i det daglige arbeidet. For stillingen er det viktig med fleksibilitet og evne til å løse oppgaver selvstendig og i samarbeid med kollegaer.

Arbeidsoppgaver;

Arbeidsoppgavene er i hovedsak drift og vedlikehold av vei, park og idrett, men det må påregnes å bidra på flere fagområder. Du vil bli satt til å løse varierte arbeidsoppgaver som i hovedsak inneholder veivedlikehold, parker og idrettsanlegg i sommerhalvåret. Stillingen omfattes av å kunne delta i sommervaktordningen til kommunen som innbefatter morgen- og kvelds-/ nattarbeid.

Dine kvalifikasjoner;

 • Du bør fortrinnsvis ha relevant fagbrev
 • Det er kreves sertifikat minimum for klasse BEC
 • Det er krav med maskinførerbevis M2 M4

Personlige egenskaper;

 • Gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig
 • Personlig egnethet vil bli tillagt vekt
 • Ha fokus på kvalitet ut til innbyggerne
 • Ha gode samarbeidsevner

Vi kan tilby;

 • Godt arbeidsmiljø og engasjerte kollegaer
 • Varierte og spennende arbeidsoppgaver
 • Lønn etter tariff/ avtale
 • God pensjonsordning gjennom KLP
 • Firmahytte på Sjusjøen

Søknaden må sendes via elektronisk søknadsskjema. Vi gjør oppmerksom på at CV benyttes ved utvidet søkerliste. Vitnemål og attester legges ved elektronisk søknad.

Kvinner oppfordres til å søke.

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette opplyses om og begrunnes i søknaden. Opplysninger kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten. Du varsles dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.

Klikk her for å søke: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=1231&departmentId=19015&ProjectId=145729&

Powered by Labrador CMS