Søknadsfrist: Snarest

TT-Teknikk AS søker operatør

Vi søker operatør til rørfornying!

Fakta om firmaet:

TT-Teknikk er en av Norges ledende leverandører av tjenester innen vann og avløp og tilbyr et komplett utvalg av tjenester uansett om det gjelder privatbolig, borettslag, bedrifter eller kommuner. Vi har også en av de mest komplette utstyrsparkene innen feil lokalisering og utbedring av vann- og avløpsrør.

Våre medarbeidere har høy kompetanse ettersom vi har over 30 års erfaring i bransjen. Våre løsninger er miljøvennlige og bærekraftige og jobber aktivt hver dag for å gjøre en forskjell.

Kontaktperson: Vidar Aase

Stillingstittel: Avdelingsleder Bergen

Mobil: 93 46 70 18

Ønsker du å bli en del av et markedsledende selskap innen vann og avløpstjenester? 

TT-Teknikk etablerer nå en ny avdeling i Bergen for å tilby våre tjenester innen rørfornying og søker etter personer som har relevant bakgrunn eller interesse for dette.

 

Rørfornying

Stillingene inngår i et team bestående av 3 til 5 operatører inkludert en teamleder og innebærer bruk av spesialutstyr for rørfornying av store rør dimensjoner for både offentlige og private aktører.

 

Har du teknisk bakgrunn som håndverker eller generelt liker å arbeide med tekniske utfordringer kan dette være stillingen for deg. Vi ønsker oss personer med teknisk innsikt, som er løsnings orienterte, som evner å ha omtanke for kunder og kollegaer og som trives i et hektisk arbeidsmiljø.

 

Om rørfornying

Rørfornying er en fellesbetegnelse for rehabilitering av vann – og avløpsledninger. Våre metoder for rørfornying av rørledninger består i installasjon av en utforing i eksisterende rørledning. Resultatet gir rehabiliterte ledninger med tilsvarende egenskaper som nye rørledninger i plast. Metode velges, dimensjoneres og tilpasses de eksisterende ledningene basert på forkontroller og krav til tykkelse eller ringstivhet. Våre metoder benyttes på rørledninger inne i bygninger, under og ut fra bygninger samt på kommunale hovedledninger.

 

Nødvendige kvalifikasjoner rørfornying

  • Førerkort, ønskelig med kl. C, men ikke et krav
  • Beherske norsk skriftlig og muntlig
  • Erfaring fra tilsvarende arbeid eller annen håndverks bakgrunn
  • Fungere godt både selvstendig og som del av en gruppe

 

Du tilbys

  • Grundig opplæring i bruk av utstyr, produkter og metoder
  • Lønn etter kvalifikasjoner
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Å bli en del av en markedsledende aktør i et raskt voksende marked

I tillegg forventer vi at du er serviceinnstilt både overfor kunder og kollegaer. Vi vektlegger HMS-arbeidet og er opptatt av at alle ansatte bidrar til et spennende og trygt arbeidsmiljø.

Powered by Labrador CMS