Søknadsfrist: Snarest

Team Verksted AS søker flere medarbeidere!

Er DU en av våre nye kollegaer?

Om arbeidsgiveren

Team Verksted ble etablert som kjede i juli 2011. Alle verkstedene har lang og bred erfaring i vedlikehold og service på spesielt tyngre kjøretøy. Alle er godkjente flermerkeverksteder.

Våre 350 ansatte vet alle hvor viktig kjøretøyet er for våre kunder. Vi vektlegger god service, kvalitet og kompetanse for å gjøre verkstedopphold så kort og godt som mulig. Vi utfører reparasjon og vedlikehold på store varebiler, bobiler, lastebiler, busser og hengere. Alle merker er velkomne. Våre verksteder er utrustet med moderne og avansert utstyr for reparasjon og elektronisk feilsøking. Hos oss sparer man tid og penger, alt for at våre kunder skal kunne ha bilen der den hører hjemme - på veien!

Vi har egen import av reservedeler til de fleste kjøretøy og hengere. En av våre grunntanker er å holde utgiftene for bilhold så rimelig som mulig. Derfor prøver vi å skaffe alternative deler hos kjente leverandører til en gunstig pris – men alltid av original kvalitet.

Vi har behov for flinke folk og lærlinger ved flere av våre avdelinger.

Vi legger stor vekt på kompetanse og utvikling av våre medarbeidere, slik at vi skal kunne løse jobben raskt og kvalitetsmessig. Det viktigste er at du er positiv og engasjert samt har stor interesse for kjøretøy. 

Klikk på "Søk på stillingen" for å se oversikt over alle våre ledige stillinger med kontakt personer og søknadslenke.

Søk i dag - vi vil gi deg en spennende og variert arbeidshverdag hver eneste dag!

Les mer om Team Verksted på www.teamverksted.no

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Torill Bjørnson
Stillingstittel:
Telefon:
E-post: konsern@teamverksted.no

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Flere steder

Powered by Labrador CMS