Søknadsfrist: Snarest

Skanska Anlegg søker erfarne prosjektledere og prosjekteringsledere.

Vi i Skanska vil mer. Vil du?

Fakta om firmaet:

Skanska er et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørselskaper, med 38 000 medarbeidere i utvalgte markeder i Europa og USA. Vi utvikler og bygger de største og mest komplekse prosjektene, og har satt oss høye mål for årene som kommer.

Vi har en ambisjon om være en rollemodell i norsk næringsliv, og et foregangsselskap innen bærekraft og innovasjon. Vi skal redusere klimagassutslippene våre med 70% innen 2030, og være klimanøytrale innen 2045. Gjennom vårt systematiske arbeid mot klimanøytralitet, skal vi ta en ledende rolle i norsk næringslivs reise inn i lavutslippssamfunnet. Sammen skal vi bygge for et bedre samfunn.

Kontakt: Grete Espen

Stilling: HR-sjef i Industri, Bro & Marine

Tlf: 92851222

E-post: grete.espen@skanska.no

Kontakt: Marianne Stang Hauge

Stilling: HR-sjef i Samferdsel & Energi

Tlf: 92862322

Epost: marianne.stang.hauge@skanska.no

Kontakt: Ekaterini Oscarsen

Stilling: HR Business Partner Anlegg

Tlf: 95845971

E-post: ekaterini.oscarsen@skanska.no

Vi søker erfarne prosjektledere og prosjekteringsledere til anleggsvirksomheten vår.

Er du en erfaren prosjektleder eller prosjekteringsleder? Kan du tenke deg å være med på å bygge de største, mest komplekse anleggsprosjektene i Norge? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Klikk på «Send søknad», legg inn kontaktopplysningene dine og svar på noen enkle spørsmål, så hører du fra oss.

Skanska er Norges ledende anleggsentreprenør. Vi gjennomfører de største, mest komplekse infrastruktur-, industri- og vannkraftprosjektene. Vi har høye ambisjoner og trenger flere dyktige medarbeidere med på laget. Hos oss får du muligheten til å gjennomføre prosjekter som har stor betydning for samfunnet. Vi vil mer. Vil du?

For å være godt rustet til å møte morgendagens spennende prosjekter og krevende utfordringer trenger vi de flinkeste, mest engasjerte folkene. Vi søker etter erfarne prosjektledere og prosjekteringsledere som ønsker nye utfordringer. Hos oss får du en sentral rolle i ett av våre prosjektteam, hvor du kan bruke erfaringen og kompetansen din til å løse komplekse utfordringer.

I Skanska Anlegg har vi et godt arbeidsmiljø, et sterkt fagmiljø og gode kollegaer som jobber tett sammen med å løse komplekse utfordringer. Hos oss får du muligheten til å være med på å påvirke arbeidshverdagen din og du er en del av et team som har et stort engasjement for det vi bygger.

Skanska Anlegg består av to fagdivisjoner som begge har virksomhet over hele landet, fra Agder i sør til Finnmark i nord. Vi har også flere heleide datterselskap som gjennomfører prosjekter på egenhånd, men også sammen med andre deler av Skanska-familien.

Vassbakk & Stol er et spesialfirma for masseforflytting, grave og sprengningsarbeider. Hovedkontoret deres ligger i Kopervik på Karmøy, men de har virksomhet over hele Norge.

Marthinsen & Duvholt er en anleggsentreprenør som er spesialisert innen vei, vann og avløp. De realiserer både små og store prosjekter over hele Østlandet, både sammen med Skanska og på egen kjøl.

Entreprenørservice er spesialister på fundamentering, geoteknikk, boring og betongteknologi. Deres spisskompetanse og lange erfaring, gjør dem til en viktig bidragsyter i mange av Skanskas prosjekter.

Skanska har en visjon om å bygge for et bedre samfunn, og vi har satt oss et mål om å være et foregangsselskap innen bærekraft og innovasjon. Vi skal redusere klimagassutslippene våre med 70% innen 2030, og være klimanøytrale innen 2045.

Kan du tenke deg å bli en del av anleggssatsningen vår? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Du melder din interesse til oss ved å klikke på "SØK HER" knappen nederst, legge igjen kontaktopplysninger og svare på noen enkle spørsmål, så hører du fra oss. For ytterligere spørsmål om stillingene ta gjerne kontakt med:

Kontakpersoner:

Grete Espen – HR-sjef i Industri, Bro & Marine
Tlf: 92851222 E-post: grete.espen@skanska.no

Marianne Stang Hauge – HR-sjef i Samferdsel & Energi
Tlf: 92862322 E-post: marianne.stang.hauge@skanska.no

Ekaterini Oscarsen – HR Business Partner Anlegg

Tlf: 95845971 E-post: ekaterini.oscarsen@skanska.no

Powered by Labrador CMS