Søknadsfrist: Snarest

ServiceNord Engros AS søker sjåfør langdistribusjon

Vi søker sjåfør!

Fakta om firmaet:

ServiceNord Engros AS er lokalisert på Stangnes i Harstad med 70 medarbeidere og en årlig omsetning på 540 mill. kr. Vi leverer mat- og drikkevarer til kunder i hele Nord-Norge, Svalbard, fiskeflåten og rigg- og offshoremarkedet. Vi har 10 vogntog i fast rutegående transport, herav 3 nye vogntog i 2023, og har løpende fornying av bilpark og materiell. Vår virksomhet er i vekst.ServiceNord Engros er en del av den nye gruppen DLVRY. En ny aktør innenfor storhusholdningsmarkedet i Norge. DLVRY eier 17 norske grossister innen mat og drikke til storhusholdning. Som del av gruppen sikrer ServiceNord Engros seg gode og effektive IKT-løsninger, landsdekkende leveringsdyktighet og stordriftsfordeler i innkjøp.

Kontaktperson: Sondre Engstad

Stillingstittel: Transportkoordinator

Mobil: 934 55 949

Vi søker sjåfør for langdistribusjon.

Oppgavene er lasting, transport og levering av varer til våre kunder i Nord-Norge.
Det arbeides på faste ruter med leveranser til faste kunder. Turene strekker seg fra 1 til 4 dager, med turer fra Lofoten i sør til Kirkenes i nord.

Søkere må ha førerkort klasse C/CE og bestått yrkessjåførkompetanse (YSK), samt arbeidserfaring - gjerne innenfor distribusjon/lasting/lossing/lagerarbeid.

For stillingene gjelder ordnede arbeidsforhold, godt arbeidsmiljø og konkurransedyktig lønn og betingelser.

Powered by Labrador CMS