Søknadsfrist: 09.06.2024

Rosendal Maskin AS søker selger av maskiner til anlegg og landbruk- Buskerud

Er du vår nye maskinselger i Buskerud?

Om arbeidsgiveren

Rosendal Maskin AS består av selskaper innenfor eiendom, import og distribusjon av anleggsmaskiner i Norge.Vi forhandler maskiner fra Develon og JCB.Vi ble etablert i 1986, og er en familieeid bedrift med 55 ansatte og en omsetning i 2023 på 462 mill. Vi er sentralt plassert ved E18 i Askim, hvor vi disponerer et 40 000 kvadratmeter stort område. Anlegget består av nytt administrasjons- og kontorbygg, samt verkstedhaller med en samlet gulvflate på ca. 900 kvadratmeter i tillegg til et meget stort utendørsområde.

Får anleggsmaskiner blodet ditt til å pumpe litt raskere? Liker du å være ute på veien og møte mennesker på anlegg, byggeplasser, grøftekanter, jorder og kontorer? Er gravemaskiner og dumpere noe du liker å snakke deg varm om? Da er dette kanskje jobben for deg? Vi forhandler Develon og JCB sine maskiner til anlegg- og landbruksbransjen, samt tilhørende utstyr og styrker laget med en: 

Selger – Buskerud

Kanskje du jobber med salg i dag, men du jobber ikke med rett produkter?

Kanskje du kan veldig mye om maskiner og har erfaring fra å bruke dem, men kunne tenke deg å bli selger?

Det er mange som kan lykkes hos oss, men vi tror at kremmerinstinkt, aktivitet og selvstendighet er viktige ingredienser for å lykkes i rollen. Det er en fordel om du har oversikt over bransjene som har bruk for våre produkter. 

Formålet med stillingen er å vedlikeholde den gode relasjonen vi har med våre kunder i Buskerud, samt å etablere nye kundeforhold. Du skal holde en god dialog med de eksisterende kundene, slik at du vet når de trenger nye maskiner og utstyr, og sørge for at de kjøper det hos oss. Du skal også følge med på markedet og kontakte nye aktører og skaffe nye kunder. Som selger i denne bransjen er det noen viktige nøkkelord. Det er viktig å være tilstede for kunden når de skal ta valg om hvilket produkt de skal ha. Det er viktig med lange relasjoner og tillit, så våre selgere følger opp kundene godt. 

Helt konkret vil arbeidsoppgavene og ansvaret ditt være å:

  • selge Rosendal Maskin sine produkter og tjenester
  • holde en god dialog med eksisterende kunder i regionen
  • etablere dialog med nye kunder

Stillingen har base i salgsdistriktet, og vi ser for oss at du opererer fra hjemmekontor, og er mye på veien i salgsdistriktet. Du vil også delta på en del messer gjennom året. Det er en selvstendig stilling, så du må kunne jobbe strukturert og legge opp din egen arbeidshverdag. Du vil ha budsjett og resultatansvar for eget distrikt. Vi vil gi deg opplæring i våre produkter og systemer. Vi tilbyr gode betingelser, firmabil, stor kundeportefølge og velkjente produkter.

Synes du dette høres spennende ut så send oss en søknad!

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Tor Anders Høgaas
Stillingstittel: Daglig Leder
Telefon: 92 06 52 23
E-post:

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: 09.06.2024
Arbeidssted: Rakkestadveien 10, 1814 Askim

Powered by Labrador CMS