Søknadsfrist: Snarest

Ribes Betongpumping AS søker bilmekaniker

Er DU vår nye mekaniker?

Fakta om stillingen:

Siden starten i 2005, har Ribe Betong vokst til en av de fremste produsentene i sitt slag på Sørlandet. Med moderne fabrikker og stor kapasitet, kan vi levere ferdigbetong til store og små prosjekter i hele regionen.

Ribe Betong skal være et naturlig valg både for profesjonelle og private. Vårt mål er å være best på service. Defor stiller vi alltid opp når kunden har behov for det. Uansett.

Vi legger stor vekt på regelmessig oppgardering av maskiner og oppdatering av personell. Dermed har vi til enhvert tid det som trengs for å kunne møte kundens krav til kvalitet, kunnskap og leveringspresision.

Ribe Betong har fra 2016 til sammen 10 betongstasjoner i Lillesand, Kristiansand, Kristiansand, Arendal, Grimstad, Lyngdal, Flekkefjord og Åseral. Inklusiv selskapet Ribe Betongpumping AS, har Ribe Betong til sammen 80 ansatte og disponerer en moderne park av betongbiler/-pumper. Bedriften er med dette den ledende produsenten av ferdigbetong i sitt område, med stor kapasitet og fleksible løsninger. I samarbeid med Ølen Betong kan tilbys leveranser også i andre deler av landet.

Vi leverer betong og betongløsninger til alle typer bygg og anlegg iht. betongstandard NS EN 206. Vårt KHMS-system og lange erfaring, bl.a. fra OPS E18 Grimstad-Kristiansand, samt andre store prosjekter, skal sikre deg som kunde en korrekt leveranse med riktig kvalitet.

Til sist, men ikke minst har vi erfarne og stå på medarbeidere som vil yte best mulig service til deg som kunde. Velg derfor Ribe Betong som din betongleverandør.

Kontaktperson: Karl Magnus Skretting

Ribes Betongpumping har ansvar for alle transport- og pumpetjenester for Ribe Betong, og søker nå mekaniker med fagbrev for tunge kjøretøy.

Vi er på jakt etter en mekaniker som både kan jobbe på verksted, men som også trives ute i felt. Våre mekanikere må kunne rykke ut ved behov, og det forventes at man er tilgjengelig på kvelder hvis det skulle være behov for det.

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Service og feilsøking, reparasjon bil, tilhengere og tilhengerredskaper
  • Feilsøking, demontering, reparasjon og montering av mekaniske, hydrauliske og trykkluftbaserte komponenter

Personlige egenskaper:

  • Sertifikat klasse CE
  • En bilmekaniker på tunge kjøretøy skal kunne arbeide planmessig, rasjonelt, effektivt og selvstendig.
  • Du må ha kunnskaper og ferdigheter innen elektroteknikk, elektronikk, datateknologi og nettbaserte løsninger.
  • Du bør ha godt håndlag, praktisk sans og være ansvarsbevisst.
  • Kunne norsk flytende både muntlig og skriftlig
  • Må være innstilt på tidvis mye jobbing og lange dager

Vi tilbyr ett godt arbeidsmiljø i en solid bedrift i stadig vekst med sterkt fokus på service, sikkerhet, orden og kvalitet.

Lønn er iht. bedriftens regulativ og retningslinjer.

Søknader behandles fortløpende.

Klikk her for å søke: https://www.finn.no/job/apply?adId=216677476