Søknadsfrist: 21.05.2021

Pon Equipment AS søker verkstedmekaniker-Bergen

Vi søker en dyktig mekaniker!

Fakta om firmaet:

Pon Equipment AS er et landsdekkende salgs- og serviceselskap for verdens største produsent av anleggsmaskiner, Caterpillar. Vår nederlandske eier, Pon Holding, er et av Hollands største privateide handels- og serviceselskap med ca 14 000 ansatte i 31 land. Vi er Norges største serviceorganisasjon innen vår bransje med totalt 520 ansatte og en omsetning på NOK 2.4 milliarder i 2020. I tillegg har vi også selskapene Pon Rental Norway AS med en årlig omsetning på NOK 251 millioner og SITECH NORWAY AS med en årlig omsetning på NOK 53 millioner

Kontakt: Arvid Bråten

Stilling: Regionleder

Tlf: 911 01 494

Grunnet økt oppdragsmengde søker vi etter mekaniker som har tekniske evner, liker å skru på maskiner, og er kvalitetsbevisst og kundeorientert. Verkstedet i Bergen utfører nymontering og prepping av verdens mest avanserte anleggsmaskiner fra Caterpillar, samt reparasjon og klargjøring for salg av brukte maskiner.

Hovedoppgaver:

Prepp av nye Caterpillar anleggsmaskiner samt varierte reparasjons og vedlikeholdsjobber. Montering av utstyr, testing og kalibrering av maskiner før overlevering til kunde. Klargjøring av brukte maskiner for salg.

Krav til stillingen:

Det er ønskelig at du har fagbrev som industrimekaniker, bilmekaniker, industrimontør, anleggsmaskinreparatør, landbruksmekaniker eller mekaniker på tunge kjøretøy. Andre relevante fagbrev kan også være aktuelle. Bruk av data og erfaring med elektro er en fordel. Bransjeerfaring er ønskelig, men ikke noe absolutt krav.

Vi kan tilby:

En spennende og utfordrende stilling i selskap med sterk merkevare og vekstambisjoner. Vi har et ekspansivt og ungdommelig miljø med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser.

Har du de riktige kvalifikasjonene og samtidig kjenner deg igjen i våre verdier: Passion to Perform, Trust to Act, Act Responsibly og Make it Fun, er du den vi søker.

Søknadene behandles fortløpende.

Klikk her for å søke: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=1195&departmentId=18959&ProjectId=143869&MediaId=4620