Søknadsfrist: 30.09.2021

Pon Equipment AS søker verkstedmekaniker- Ålesund

Vi trenger en dyktig verkstadsmekaniker. Er det DEG?

Fakta om firmaet:

Fakta om firmaet:

Pon Equipment AS er et landsdekkende salgs- og serviceselskap for verdens største produsent av anleggsmaskiner, Caterpillar. Vår nederlandske eier, Pon Holding, er et av Hollands største privateide handels- og serviceselskap med ca 14 000 ansatte i 31 land. Vi er Norges største serviceorganisasjon innen vår bransje med totalt 520 ansatte og en omsetning på NOK 2.4 milliarder i 2020. I tillegg har vi også selskapene Pon Rental Norway AS med en årlig omsetning på NOK 251 millioner og SITECH NORWAY AS med en årlig omsetning på NOK 53 millioner.

Kontakt: Paul Eide

Stilling: Serviceleder

E-post: paul.eide@pon-cat.com

Tlf: 904 74 647

Grunnet økende oppdragsmengde søkes driftig mekaniker til moderne verksted i Ålesund.

Vi søker deg som har tekniske evner, som liker å skru på maskiner, er kvalitetsbevisst og kundeorientert. Verkstedet utfører nymontering og prepp av verdens mest avanserte anleggsmaskiner fra Caterpillar, samt reparasjon og vedlikehold av brukte maskiner.

Hovedoppgaver:Prepp av nye Caterpillar anleggsmaskiner samt varierte reparasjons og vedlikeholdsjobber. Montering av utstyr, testing og kalibrering av maskiner før overlevering til kunde. Klargjøring av brukte maskiner for salg. Utearbeid må påregnes.

Krav til stillingen:Det er ønskelig at du har fagbrev som industrimekaniker, bilmekaniker, industrimontør, anleggsmaskinreparatør, landbruksmekaniker eller mekaniker på tunge kjøretøy. Andre relevante fagbrev eller teknisk erfaring kan også vurderes. Bruk av data og erfaring med elektro er en fordel. Bransjeerfaring er ønskelig, men ikke noe absolutt krav. Gode samarbeidsevner og at du trives med å jobbe i team vektlegges.

Vi kan tilby: En spennende og utfordrende stilling i et selskap med sterk merkevare og vekstambisjoner. Vi har et ekspansivt og ungdommelig miljø med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser. Vi holder til i moderne lokaler i Smibakken 11.

Har du de riktige kvalifikasjonene og samtidig kjenner deg igjen i våre verdier: Passion to Perform, Trust to Act, Act Responsibly og Make it Fun, er du den vi søker.

Klikk her for å søke: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=1195&departmentId=18973&ProjectId=143891&MediaId=4620

Søknadene behandles fortløpende

Powered by Labrador CMS