Søknadsfrist: 23.04.2021

Pon Equipment AS søker uteservicemekaniker region nord/verkstedmekaniker Tromsø

Vi søker flere mekanikere!

Fakta om stillingen:

Pon Equipment AS er et landsdekkende salgs- og serviceselskap for verdens største produsent av anleggsmaskiner, Caterpillar. Vår nederlandske eier, Pon Holding, er et av Hollands største privateide handels- og serviceselskap med ca 14 000 ansatte i 31 land. Vi er Norges største serviceorganisasjon innen vår bransje med totalt 520 ansatte og en omsetning på NOK 2.4 milliarder i 2020. I tillegg har vi også selskapene Pon Rental Norway AS med en årlig omsetning på NOK 251 millioner og SITECH NORWAY AS med en årlig omsetning på NOK 53 millioner.

Kontakt person: Kjell Kaldfarnes

Stilling: Regionleder

E-post: [email protected]

Tlf: 918 77 096

UTESERVICEMEKANIKERE REGION NORD

Pon Equipment er et selskap med sterke merkevarer og ambisjoner om fortsatt vekst. Grunnet økt oppdragsmengde i regionen søker vi nå flere selvstendig uteservicemekanikere til distrikt i Salten/Bodø, Lofoten/Vesterålen, Midt Troms og Alta. Du blir en del av vårt team i regionen, som består av mekanikere og selgere med avdelingskontor i Tromsø.

Din rolle som uteservicemekaniker:

 • yte markedets beste service der kunden er
 • frihet og ansvar gjennom arbeidsledelse på egne serviceoppdrag
 • samarbeide med kolleger for å løse oppgaver i distriktet
 • jobbe strukturert og ha svært god orden

Vi tilbyr deg:

 • en selvstendig stilling med stor frihet, hvor arbeidsdagen starter og slutter der du bor
 • egen velutstyrte servicebil (sertifikat krav C1E) med moderne verktøy og utstyr
 • høyt fokus på HMS, med gode og profesjonelle prosesser forankret i vårt system
 • faglig og personlig utvikling, gjennom interne kurs og varierte oppdrag
 • muligheter til å avansere til stillinger med mer ansvar, eller å videreutvikle deg innen spesialfelt på komplekse maskiner
 • et sammensveiset team med høy arbeidsmoral og mye kompetanse som bryr oss om den jobben vi utfører, støtter hverandre og deler kunnskap. Vi vi har en uformell tone og flat struktur
 • gode forsikringsordninger, lønns- og pensjonsbetingelser

Kvalifikasjonskrav:

Det er ønskelig at du har fagbrev som anleggsmaskinreparatør, landbruksmekaniker, industrimekaniker eller mekaniker på tunge kjøretøy. Andre relevante fagbrev kan også være aktuelle. Bransjeerfaring er ønskelig, men ikke noe absolutt krav.

Personlige egenskaper- hva trenger vi fra deg?

 • positiv og serviceinnstilt
 • selvstendig og ryddig
 • takler hektiske hverdager
 • kvalitetsbevisst og løsningsorientert

VERKSTEDMEKANIKER TROMSØ

Grunnet økende oppdragsmengde, søker vi mekaniker som har tekniske evner, liker å skru på maskiner, er kvalitetsbevisst og kundeorientert. Verkstedet i Tromsø utfører nymontering og prepping av verdens mest avanserte anleggsmaskiner fra Caterpillar, samt reparasjon og klargjøring for salg av brukte maskiner.

Hovedoppgaver:

Prepp av nye Caterpillar anleggsmaskiner samt varierte reparasjons og vedlikeholdsjobber. Montering av utstyr, testing og kalibrering av maskiner før overlevering til kunde. Klargjøring av brukte maskiner for salg.

Krav til stillingen:

Det er ønskelig at du har fagbrev som industrimekaniker, bilmekaniker, industrimontør, anleggsmaskinreparatør, landbruksmekaniker eller mekaniker på tunge kjøretøy. Andre relevante fagbrev kan også være aktuelle. Bruk av data og erfaring med elektro er en fordel. Bransjeerfaring er ønskelig, men ikke noe absolutt krav.

Felles for stillingene

Vi tilbyr en spennende og utfordrende stilling i selskap med sterk merkevare og vekstambisjoner. Vi har et ekspansivt og ungdommelig miljø med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser.

Høres dette ut som noe for deg? Har du de riktige kvalifikasjonene og samtidig kjenner deg igjen i våre verdier: Passion to Perform, Trust to Act, Act Responsibly og Make it Fun er du den vi søker.

Søknadene behandles fortløpende. Vennligst merk søknaden med hvilken stilling det søkes på.

Klikk her for å søke: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=1195&departmentId=18964&ProjectId=143863&MediaId=4620