Søknadsfrist: 06.06.2021

Pon Equipment AS søker regionleder-Vestlandet

Vi søker en ny regionsleder!

Fakta om firmaet:

Pon Equipment AS er et landsdekkende salgs- og serviceselskap for verdens største produsent av anleggsmaskiner, Caterpillar. Vår nederlandske eier, Pon Holding, er et av Hollands største privateide handels- og serviceselskap med ca 14 000 ansatte i 31 land. Vi er Norges største serviceorganisasjon innen vår bransje med totalt 520 ansatte og en omsetning på NOK 2.4 milliarder i 2020. I tillegg har vi også selskapene Pon Rental Norway AS med en årlig omsetning på NOK 251 millioner og SITECH NORWAY AS med en årlig omsetning på NOK 53 millioner.

Nåværende regionleder nærmer seg pensjonsalder, og vi søker derfor hans etterfølger. For region Vestland søker vi etter en ambisiøs og tydelig leder som er resultatorientert, har kundefokus og som evner å bygge gode relasjoner både internt og eksternt.

Som regionleder har du totalansvaret for ettermarkedet i regionen. Du utøver daglig ledelse av 24 dyktige og serviceinnstilte medarbeidere, og dere skal sammen yte den beste servicen for våre kunder. Dere er Pons ansikt utad som bransjens ledende service- og løsningsleverandør i deres region.

Du er en dedikert leder med stor arbeidskapasitet og solide lederegenskaper. Du har god forretningssans og utfordrer både deg selv og ditt team til å tenke kontinuerlig forbedring. Du vil inngå i regionleder-gruppen bestående av totalt 11 regionledere som rapporterer til Servicesjef Norge.

Ansvarsområder:

  • Totalt resultatansvar for ettermarkedet innen region Vestland
  • Ledelse av regionen med ansvar for kvalitet og kvantitet i bemanningen
  • Regelmessig kontakt med regionens nåværende og potensielle nøkkelkunder. Effektiv håndtering av kundeklager og kundefordringer
  • Sørge for lønnsom verksteddrift i forhold til både interne og eksterne kunder
  • Implementering og oppfølging av bedriftens til enhver tid gjeldende prosesser og prosedyrer innen de ulike fagområder
  • Ansvar for at bedriftens HMS rutiner følges, og gjennom det sørge for at fokus på sikkerhet til enhver tid er førsteprioritet

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Teknisk og/eller økonomisk utdannelse. Bred ledererfaring fra relevante bransjer kan kompensere for manglende utdannelse
  • Kan vise til gode resultater fra relevant lederstilling med resultatansvar
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
  • God systemforståelse og fortrolig med bruk av ulike digitale verktøy

Har du de riktige kvalifikasjonene og samtidig kjenner deg igjen i våre verdier: Passion to Perform,Trust to Act, Act Responsibly og Make it Fun, kan du være den vi søker etter.

Vi kan tilby deg en spennende og utfordrende stilling i et selskap med sterke merkevarer og vekstambisjoner. Vi har et godt arbeidsmiljø preget av engasjement, tempo og energi med gode muligheter for faglig og personlig utvikling.

Klikk her for å søke: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=1195&departmentId=18959&ProjectId=143874&MediaId=4620

Søknadene behandles fortløpende.