Søknadsfrist: 17.09.2021

Pon Equipment AS søker platearbeider CNC-operatør

Pon Equipment søker nye medarbeidere innen platearbeidfaget!

Fakta om firmaet:

Fakta om firmaet:

Pon Equipment AS er et landsdekkende salgs- og serviceselskap for verdens største produsent av anleggsmaskiner, Caterpillar. Vår nederlandske eier, Pon Holding, er et av Hollands største privateide handels- og serviceselskap med ca 14 000 ansatte i 31 land. Vi er Norges største serviceorganisasjon innen vår bransje med totalt 520 ansatte og en omsetning på NOK 2.4 milliarder i 2020. I tillegg har vi også selskapene Pon Rental Norway AS med en årlig omsetning på NOK 251 millioner og SITECH NORWAY AS med en årlig omsetning på NOK 53 millioner.

Kontaktperson: Arild Berg

Stillingstittel: Avdelingsleder Sveiseverksted

Telefon: 903 66 193

Spennende mulighet i nye lokaler med topp moderne utstyr!

Arbeidsoppgaver:

  • Utskjæring av deler i plasma og gass CNC- styring
  • Knekking av plater CNC- styring
  • Delta i sveiseproduksjonen

Krav til stillingen:

  • Fagbrev som platearbeider eller relevant erfaring
  • Erfaring med plasmaskjæring og knekking av plater
  • Erfaring med rørtråd-sveising
  • Gode norskkunnskaper skriftlig og muntlig

Vi har et meget avansert Messer brennebord som vi ønsker blir utnyttet maksimalt. Vi legger vekt på at du er selvstendig, effektiv, kvalitetsbevisst og innehar god ordenssans. Innehar interesse for CNC programmering.

Vi kan tilby:

En spennende og utfordrende stilling i selskap med sterk merkevare og vekstambisjoner. Topp moderne anlegg med nye maskiner på Berger, Skedsmokorset. Vi har et ekspansivt miljø og er en sammensveiset gjeng på 14 ansatte. Vi kan tilby gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser.

Har du de riktige kvalifikasjonene og samtidig kjenner deg igjen i våre verdier: Passion to Perform, Trust to Act, Act Responsibly og Make it Fun, kan du være den vi søker etter.

Klikk her for å søke: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=1195&departmentId=18956&ProjectId=143888&MediaId=4614

Søknadene behandles fortløpende.

Powered by Labrador CMS