Søknadsfrist: 09.04.2021

Pon Equipment AS søker mekaniker nymontering

Er du vår nye mekaniker?

Fakta om firmaet:

Pon Equipment AS er et landsdekkende salgs- og serviceselskap for verdens største produsent av anleggsmaskiner, Caterpillar. Vår nederlandske eier, Pon Holding, er et av Hollands største privateide handels- og serviceselskap med ca 14 000 ansatte i 31 land. Vi er Norges største serviceorganisasjon innen vår bransje med totalt 520 ansatte og en omsetning på NOK 2.4 milliarder i 2020. I tillegg har vi også selskapene Pon Rental Norway AS med en årlig omsetning på NOK 251 millioner og SITECH NORWAY AS med en årlig omsetning på NOK 53 millioner.

Kontakt person: Kurt Skogholt

Stilling: Avdelingsleder

E-post: [email protected]

TLF: 468 48 787

Kontakt person: Steffen Ødegård Stilling: Serviceleder

E-post: [email protected]

TLF: 957 83 079

Pon Equipment er et selskap med sterke merkevarer og ambisjoner om fortsatt vekst. Ved vårt nymonteringsverksted er det nå ledig stilling som verkstedsmekaniker. Du blir en del av vårt team som består av Hovedverksted, Nymontering og Z-Line produksjon.

Hovedoppgaver:

Som mekaniker på nymontering vil du arbeide med ettermontering av utstyr og klargjøring av verdens mest avanserte anleggsmaskiner fra Caterpillar.

Krav til stillingen:

Det er ønskelig at du har fagbrev som industrimekaniker, anleggsmaskinreparatør, landbruksmekaniker eller mekaniker på tunge kjøretøy. Andre relevante fagbrev kan også være aktuelle. Bransjeerfaring er ønskelig, men ikke noe absolutt krav.

Personlige egenskaper:

  • Strukturert
  • Planlegge fremover
  • Omgjengelig og inspirerende
  • Evne til å støtte og motivere
  • Gode samarbeidsevner og deler kunnskap med dine medarbeidere og kolleger
  • Stort engasjement og tett på drift
  • Kvalitetsbevisst og løsningsorientert.

Vi tilbyr spennende og utfordrende stillinger i et selskap med sterk merkevare og vekstambisjoner. Vi har et ekspansivt og ungdommelig miljø med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser. Vi holder til i topp moderne lokaler på Berger i Lillestrøm kommune.

Har du de riktige kvalifikasjonene og samtidig kjenner deg igjen i våre verdier: Passion to Perform, Trust to Act, Act Responsibly og Make it Fun, er du den vi søker.

Søknadene behandles fortløpende.

Klikk her for å søke: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=1195&departmentId=18956&ProjectId=143844&MediaId=4620