Søknadsfrist: 15.09.2021

Pon Equipment AS søker mekaniker- nymontering

Er DU vår nye mekaniker?

Fakta om firmaet:

Fakta om firmaet:

Pon Equipment AS er et landsdekkende salgs- og serviceselskap for verdens største produsent av anleggsmaskiner, Caterpillar. Vår nederlandske eier, Pon Holding, er et av Hollands største privateide handels- og serviceselskap med ca 14 000 ansatte i 31 land. Vi er Norges største serviceorganisasjon innen vår bransje med totalt 520 ansatte og en omsetning på NOK 2.4 milliarder i 2020. I tillegg har vi også selskapene Pon Rental Norway AS med en årlig omsetning på NOK 251 millioner og SITECH NORWAY AS med en årlig omsetning på NOK 53 millioner.

Kontakt: Kjell Kydland

Stilling: Regionleder

E-post: kjell.kydland@pon-cat.com

Tlf: 913 29 611

Ved vår avdeling på Sandnes er det nå ledig stilling som verkstedmekaniker. Vi søker deg som har tekniske evner, liker å skru på maskiner, er kvalitetsbevisst og kundeorientert. Som mekaniker på nymontering vil du arbeide med prepping av verdens mest avanserte anleggsmaskiner fra Caterpillar.

Krav til stillingen:

Det er ønskelig at du har fagbrev som industrimekaniker, anleggsmaskinreparatør, landbruksmekaniker eller mekaniker på tunge kjøretøy. Andre relevante fagbrev kan også være aktuelle. Bransjeerfaring er ønskelig, men ikke noe absolutt krav.

Vi kan tilby:

En spennende og utfordrende stilling i et selskap med sterk merkevare og vekstambisjoner. Vi har et ekspansivt og ungdommelig miljø med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser. Vi holder til i moderne lokaler på Fabrikkveien 54 i Sandnes.

Har du de riktige kvalifikasjonene og samtidig kjenner deg igjen i våre verdier: Passion to Perform, Trust to Act, Act Responsibly og Make it Fun, er du den vi søker.

Søknadene behandles fortløpende

Klikk her for å søke: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=1195&departmentId=18962&ProjectId=143848&MediaId=4620

Powered by Labrador CMS