Søknadsfrist: 15.09.2024

Peab Anlegg AS søker maskinførere og anleggsrørleggere

Vi søker fagarbeidere til Peab Anlegg AS - Nye Lufthavn Bodø!

Om arbeidsgiveren

Vi i Peab vil at den jobben vi gjør skal gjenspeile samfunnet vi lever i. Derfor søker vi etter deg som vil være med å skape fremtidens bygg- og anleggsbransje. I Peab Anlegg jobber det omtrent 370 mennesker fordelt på kontorer i Trøndelag, Tromsø, Bergen og Østlandet. Blant våre ansatte finnes alt fra lærlinger og fagarbeidere, til sivilingeniører og fagspesialister innenfor fagområdet anlegg. I Peab får du mulighet til personlig og faglig utvikling i en bedriftskultur som bygger på likeverd og våre verdier Jordnær, Utviklende, Personlig og Pålitelig. Vi er overbeviste om at verdiene bidrar til at vi jobber bra sammen, at vi utvikler oss og har det gøy på jobben.

Når du som medarbeider utvikler deg - utvikles også Peab

Alle som jobber i Peab skal oppleve arbeidet sitt som trygt, meningsfullt og utviklende og alle skal føle seg inkludert i jobben. Vi ser etter deg som ønsker å være med å bygge et bærekraftig samfunn. Vi engasjerer oss i lokalsamfunnet og tar hensyn til de som påvirkes av den jobben vi gjør. Vi er Nordens samfunnsbygger - vil du bli en av oss?

Er du en dreven maskinfører eller anleggsrørlegger og har lyst til å bli med på Norges råeste anleggsprosjekt? Peab Anlegg AS søker nå dyktige fagarbeidere til prosjekt Nye Lufthavn Bodø!

Peab Anlegg skal bygge Nye Lufthavn Bodø(NLBO). Prosjektet er det største anleggsprosjektet vi har hatt i Norge, og flyplassen skal stå ferdig og klar for første flyavgang i løpet av august 2029. Den kommende flyplassen vil fungere som et sentralt knutepunkt for hele landsdelen, og vil spille en avgjørende rolle i verdiskapningen, næringsutviklingen og byutviklingen i Bodø-regionen. Arbeidet inkluderer blant annet ny rullebane, etablering av nye taxebaner og flyoppstillingsplasser.

Maskinførere NLBO:

Vi ser etter deg som har maskinførerbevis og som har god erfaring med maskinkjøring i større prosjekter. Har du fagbrev i anleggsmaskinførerfaget er det positivt. Erfaring med GPS er viktig, og du må beherske norsk muntlig og skriftlig.

Anleggsrørlegger NLBO:

Vi ser etter anleggsrørleggere som brenner for fagområdet og som motiveres av utfordringer. Fagbrev som rørlegger/anleggsrørlegger eller relevant fagbrev innen anleggsvirksomhet er en fordel og ADK-sertifisering er viktig. Du må også beherske norsk muntlig og skriftlig.

Som person ser vi etter deg som er opptatt av å gjøre en god jobb og som har interesse for ditt fagområde. Arbeidsmoral, strukturert og selvstendig er egenskaper vi vektlegger når vi skal ha flere fagarbeidere med på laget. Det er også viktig at du som arbeidstaker setter arbeidsglede og trivsel høyt, og som ser verdien av gode samarbeid i prosjektet.

Kjenner du deg i tillegg igjen i Peabs kjerneverdier; Jordnær, Utviklende, Personlig og Pålitelig – så tror vi du vil passe godt inn hos oss.

I stillingen kan vi tilby:

  • En trygg jobb i et solid selskap
  • Å bli en del av et morsomt og sosialt arbeidsmiljø i Norges råeste prosjekt
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Varierte og utfordrende arbeidsdager og -oppgaver.
  • Fast ansettelse
  • Arbeidsrotasjon 7/7 eller 14/14

NLBO er et stort og komplekst prosjekt, som betyr at vi til enhver tid må ha de riktige ressursene på rett plass. Om du vil bli med på laget; Søk på stillingen ved å trykke Søk her og registrer deg ved å legge inn kontaktinformasjon, CV og søknadstekst. Vi tar kontakt med aktuelle kandidater fortløpende i søknadsperioden. Har du spørsmål om stillingen er du hjertelig velkommen til å ringe oss.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Anne Pedersen
Stillingstittel: Rekrutteringsansvarlig Anlegg Nord
Telefon: 92 66 15 30
E-post:

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: 15.09.2024
Arbeidssted: Bodø

Powered by Labrador CMS