Søknadsfrist: Snarest

Pa Entreprenør AS søker maskinfører M2 i Oslo - konvensjonelle og elektriske gravemaskiner

Erfaren maskinfører søkes til ny og moderne maskinpark!

Fakta om firmaet:

Fakta om firmaet:

PA Entreprenør AS er både et gammelt og et nytt selskap på en gang. På den ene siden er vi en lokal veteran med over 30 års erfaring fra Oslos entreprenørmarked, mens på den andre siden er vi et ungt og offensivt vekstselskap som er fremst i Norge innen miljøvennlig anleggsarbeid.

Vårt hovedkontor ligger på Alfaset like utenfor Oslo sentrum. Her har vi også et stort lagringsområde for maskiner og utstyr. Vi utfører prosjekter i hele Osloregionen.

Vår ambisjon er å rekruttere og utvikle de beste maskinførerne i markedet, og utstyre disse med topp moderne maskiner.

Kontaktperson: Kay-Arne Langerud

Stillingstittel: HR Sjef

Mobil: 917 42 182

Hvem ser vi etter?

Vi søker maskinfører med M2 kompetansebevis, førerkort klasse C1 og minimum 2 års erfaring fra arbeid i bymiljø. ADK1-bevis, erfaring med bruk av GPS og/eller fagbrev som anleggsmaskinfører er en fordel, men ikke et krav. Hvis du ikke har fagbrev vil vi legge forholdene til rette slik at du kan ta fagbrev på jobb. Du må beherske norsk skriftlig og muntlig.

Personlige egenskaper vi legger vekt på er evne til å skape trivsel og et godt miljø rundt deg. Som erfaren i anleggsbransjen vet du også at gode kollegaer må være ansvarsbevisste og fleksible. Ingen arbeidsdager er like, og man tar i et tak der det trengs.

Vi tilbyr:

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, god pensjonsordning og ryddige arbeidsforhold hos en seriøs og profesjonell arbeidsgiver. Videre har vi bonusordning for alle ansatte og vi investerer i våre medarbeidere gjennom kursing, videreutdanning og sosiale velferdstilbud. Vi bruker moderne elektroniske hjelpemidler til å både gjennomføre prosjekter og å kommunisere og informere internt. Ledelsen er aktive og involverte i alt som skjer og det er korte beslutningsveier og lite byråkrati.

Som maskinfører hos oss får du jobbe med en ny og moderne maskinpark bestående av både konvensjonelle og helelektriske gravemaskiner.

Vi har fast arbeidstid fra kl. 7 til kl. 16. Annenhver fredag har vi fri og annenhver fredag slutter vi kl. 14.30.

Som arbeidsgiver er vår ambisjon å være like attraktiv for de som er nyutdannede, som for deg som har flere års erfaring. Vi er svært stolte av å ha en stor gruppe ansatte som har mottatt gullklokke fra oss – samtidig som vi også er en godkjent lærebedrift som utdanner fremtidens fagarbeidere.

Spørsmål om stillingen

Kontakt gjerne HR-leder Kay-Arne Langerud for å høre mer om PA og stillingen.

Søknader sendes via link i denne annonsen og behandles fortløpende.

Powered by Labrador CMS