Søknadsfrist: Snarest

PA Entreprenør AS søker grunnarbeidere, maskinførere og mekaniker

Er DU klar for utfordrende anleggsprosjekter i Oslo og Omegn?

Fakta om firmaet:

PA Entreprenør AS er en Oslobasert bygg- og anleggsentreprenør. Vi har solid økonomi og en moderne bil- og maskinpark som er skreddersydd for å utføre nullutslipps anleggsprosjekter i bymiljøer

Kontaktperson: Kay-Arne Langerud

Stillingstittel: HR Sjef

Mobil: 917 42 182

Bli kjent med PA Entreprenør AS

PA Entreprenør AS er både et gammelt og et nytt selskap på en gang. På den ene siden er vi en lokal veteran med over 30 års erfaring fra Oslos entreprenørmarked, mens på den andre siden er vi et ungt og offensivt vekstselskap som er fremst i Norge innen miljøvennlig anleggsarbeid.

Vårt hovedkontor ligger på Alfaset like utenfor Oslo sentrum. Her har vi også et stort lagringsområde for maskiner og utstyr.

Vår ambisjon er å rekruttere og utvikle de beste medarbeiderne, og utstyre disse med topp moderne maskiner og utstyr.

Hvem ser vi etter?

Vi søker nå flere grunnarbeidere og maskinførere med minimum 2 års erfaring fra arbeid i bymiljø, samt en mekaniker med erfaring fra og interesse for mekanikeryrket.

Som grunnarbeider har du erfaring med for eksempel forskaling, legging og sikring av vann- og avløpsnett, utfylling av sjekklister med KS dokumentasjon med mer. ADK1-bevis er en fordel, men ikke et krav.

Som maskinfører har du gjerne mye av den samme erfaringen, og gjør mye av de samme oppgavene som grunnarbeideren. Men, i tillegg kan du med bakgrunn i din kompetanse og erfaring trygt betjene våre moderne maskiner for gravearbeid i trange bymiljøer,

Som mekaniker elsker du utfordringene som ligger i alt med vedlikehold, reparasjoner og klargjøring av maskiner og utstyr. Du gjør mye av ditt arbeid her på vår egen tomt, men du liker også å være ute for å fikse smått og stort på våre prosjekter. Det er en fordel, men ikke et krav, om du har førerkort klasse C eller C1 og/eller om du har sveiseerfaring.

Personlige egenskaper vi legger vekt på er evne til å skape trivsel og et godt miljø rundt deg. Som erfaren i anleggsbransjen vet du også at gode kollegaer må være ansvarsbevisste og fleksible. Ingen arbeidsdager er like, og man tar i et tak der det trengs. Hvis du ikke allerede har fagbrev vil vi legge forholdene til rette for at du kan ta fagbrev på jobb. Du må beherske norsk/skandinavisk skriftlig og muntlig.

Våre prosjekter er i Oslo-regionen, og det er også her du bor.

Vi tilbyr

Vi tilbyr gode lønnsbetingelser, god pensjonsordning og ryddige arbeidsforhold hos en seriøs og profesjonell arbeidsgiver. Videre har vi bonusordning for alle ansatte, og vi investerer i våre medarbeidere gjennom kursing, videreutdanning og sosiale velferdstilbud. Vi bruker moderne elektroniske hjelpemidler til å både gjennomføre prosjekter og til å kommunisere og informere internt. Ledelsen er aktive og involverte i alt som skjer, og det er korte beslutningsveier og lite byråkrati.

Vi har fast arbeidstid fra kl. 7 til kl. 16. Annenhver fredag har vi fri og annenhver fredag slutter vi kl. 14.30.

Spørsmål om stillingen

Kontakt gjerne HR-leder Kay-Arne Langerud på mobil 917 42 182 for å høre mer om PA og stillingene.

Søknader sendes via link i denne annonsen og behandles fortløpende.

Powered by Labrador CMS