Søknadsfrist: Snarest

Nor Tekstil AS søker sjåfør

Vi går over fra innleid til egen distribusjon og søker sjåfører med førerkort kl C og kl CE!

Fakta om firmaet:

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. Selskapet har over 1.200 ansatte og omsetter årlig for over 1,3 milliarder. Vi er eneste landsdekkende aktør i vår bransje, og har 26 industrielle vaskerier fra nord til sør. Vårt hovedkontor med konsernadministrasjon er i Florø.Som markedsleder er vi opptatt av bærekraft og samfunnsansvar. Vi har de siste 10 årene investert over 2 milliarder i fremtidsrettet teknologi, som blant annet reduserer vårt energiforbruk og dermed vårt fotavtrykk. Vår nyeste teknologi viser at vi er verdensledende innenfor vår bransje. Logistikk er et prioritert satsningsområde for oss.Vi leverer vask og utleie av tekstiler til de fleste næringer i Norge. Hovedtyngden av våre kunder er innen hotell, helse og industri. Våre kunder er alt fra store helseforetak til små bedrifter som har behov for tekstilservice.

Kontaktperson: Tove Rangmel

Stillingstittel: Driftssjef

Mobil: 91 90 07 10

Kontaktperson: Mona Leonhardsen

Stillingstittel: HR Rådgiver Konsern

Mobil: 48 11 95 52

Nor Tekstil avdeling Biri er en del av en landsdekkende familiebedrift med totalt 26 vaskerier som strekker seg fra Kristiansand til Svalbard.

Vi trenger deg som har LYST til å bidra til og sørge for at hoteller, sykehjem og sykehus i hele Innlandet får rent tøy hver dag. Den jobben du gjør hos oss betyr veldig mye for både kundene våre og brukerne. Som sjåfør er du vårt ansikt utad, og er et viktig kontaktpunkt for kundene våre.

Vi har tidligere hatt innleid transport, men skal nå gå over til å distribuere tøyet vårt ut til våre kunder og brukere selv. Vi trenger i utgangspunktet opp til 3 sjåfører med førerkort kl. C/ CE og YSK. Stillingene er faste.

 

Hvem er du?

Vi ser etter deg som er positiv og fleksibel i forhold til arbeidsoppgaver. Ditt humør og gode holdning er med på å bidra til et godt arbeidsmiljø. Høy arbeidsmoral og "stå på vilje" er noe vi verdsetter veldig høyt. Du må kunne jobbe effektivt og godt. Er du en slik type vil vi svært gjerne ha deg med i vårt team.

Vi trenger sjåfører som er fleksible. Primært er arbeidstiden på dagtid, men det kan være behov for jobbing både ettermiddag og helg i høysesong.

Jobben kan være tung, så det er viktig at du har en god arbeidshelse.

Arbeidsspråk er norsk og engelsk.

 

Hvem er vi?

Hos oss får du ordnede arbeidsforhold og en skikkelig arbeidsgiver.

Lønn i henhold til tariff, Industri Energi.

Vi ansetter fortløpende og så lenge annonsen er på finn.no så er det bare å søke!

 

Powered by Labrador CMS