Søknadsfrist: Snarest

Nor Tekstil AS søker distribusjonskoordinator

Vi går over fra innleid til egen distribusjon og søker en Distribusjonskoordinator for våre nye sjåfører!

Fakta om firmaet:

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. Selskapet har over 1.200 ansatte og omsetter årlig for over 1,3 milliarder. Vi er eneste landsdekkende aktør i vår bransje, og har 26 industrielle vaskerier fra nord til sør. Vårt hovedkontor med konsernadministrasjon er i Florø.Som markedsleder er vi opptatt av bærekraft og samfunnsansvar. Vi har de siste 10 årene investert over 2 milliarder i fremtidsrettet teknologi, som blant annet reduserer vårt energiforbruk og dermed vårt fotavtrykk. Vår nyeste teknologi viser at vi er verdensledende innenfor vår bransje. Logistikk er et prioritert satsningsområde for oss.Vi leverer vask og utleie av tekstiler til de fleste næringer i Norge. Hovedtyngden av våre kunder er innen hotell, helse og industri. Våre kunder er alt fra store helseforetak til små bedrifter som har behov for tekstilservice.

Kontaktperson: Tove Rangmel

Stillingstittel: Driftssjef

Mobil: 91 90 07 10

Kontaktperson: Mona Leonhardsen

Stillingstittel: HR Rådgiver Konsern

Mobil: 48 11 95 52

Nor Tekstil avdeling Biri er en del av en landsdekkende familiebedrift med totalt 26 vaskerier som strekker seg fra Kristiansand til Svalbard.

Vi trenger deg som har LYST til å bidra til og sørge for at hoteller, sykehus og sykehjem i hele Innlandet får rent tøy hver dag. Den jobben du gjør hos oss betyr veldig mye. I tillegg vil du som sjåfør være vårt ansikt utad, og da er du et viktig kontaktpunkt for kundene våre.

Vi har tidligere hatt innleid transport, men skal nå gå over til å distribuere tøyet vårt ut til våre kunder og brukere selv. Da trenger vi en Distribusjonskoordinator som kan organisere distribusjonen og fungere som nærmeste leder for opptil 3 sjåfører med kl C/CE. 

Hvem er du?

Vi ser etter deg som er positiv og fleksibel i forhold til arbeidsoppgaver. Ditt humør og gode holdning er med på å bidra til et godt arbeidsmiljø. Høy arbeidsmoral og "stå på vilje" er noe vi verdsetter veldig høyt. Du må være løsningsorientert, effektiv og jobber godt. Er du en slik type vil vi svært gjerne ha deg med i vårt team.

Vår nye Distribusjonskoordinator skal organisere våre sjåfører, jobbe med ruteoptimalisering og bistå ledelsen i oppgaver vedrørende vår nye transportavdeling. Stillingen må også kjøre en del selv, men mengde vil variere utfra sesong. Derfor er det viktig at du har førerkort kl C/CE og gyldig YSK.

Arbeidstid er i utgangspunktet dagtid, men vi ser at det er behov for både å kunne være fleksibel på ettermiddagen og helg i høysesong.

Arbeidsspråk er i utgangpunktet norsk, men vi er åpne for søknader fra alle dyktige sjåfører.

 

Hvem er vi?

Hos oss får du ordnede arbeidsforhold og en skikkelig arbeidsgiver.

Lønn i henhold til tariff 105 Vask og Renserier ved Industri Energi. Som sjåfør får du også et kompetansetillegg basert på førerkortet det er behov for i stillingen, og i tillegg vil denne stillingen få et ansvarstillegg.

Vi intervjuer og ansetter fortløpende, som betyr at så lenge annonsen er på finn.no så er det bare å søke!

Powered by Labrador CMS