Søknadsfrist: Snarest

Nor Tekstil AS Molde søker sjåfør

Har du førerkort kl CE? Da har Nor Tekstil avd Molde jobb til deg!

Om arbeidsgiveren

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. Selskapet har over 1.200 ansatte og omsetter årlig for over 1,3 milliarder. Vi er eneste landsdekkende aktør i vår bransje, og har 26 industrielle vaskerier fra nord til sør. Vårt hovedkontor med konsernadministrasjon er i Florø.Anlegget i Molde har ca 50 medarbeidere og våre kunder er sykehus, helseinstitusjoner og hoteller i Møre og Romsdal. Vi har en høysesong fra mai til september. Da øker vi grunnbemanningen til 70-75 for å kunne levere til våre hotellkunder.Som markedsleder er vi opptatt av bærekraft og samfunnsansvar. Vi har de siste 10 årene investert over 2 milliarder i fremtidsrettet teknologi, som blant annet reduserer vårt energiforbruk og dermed vårt fotavtrykk. Vår nyeste teknologi viser at vi er verdensledende innenfor vår bransje. Logistikk er et prioritert satsningsområde for oss.Vi leverer vask og utleie av tekstiler til de fleste næringer i Norge. Hovedtyngden av våre kunder er innen hotell, helse og industri. Våre kunder er alt fra store helseforetak til små bedrifter som har behov for tekstilservice.

Nor Tekstil avdeling Molde er en del av en landsdekkende familiebedrift med totalt 26 vaskerier som strekker seg fra Kristiansand til Svalbard.

Vi trenger deg som har LYST til å bidra til og sørge for at hoteller, sykehjem og sykehus i området får rent tøy hver dag. Den jobben du gjør hos oss betyr veldig mye og som sjåfør er du vårt ansikt utad, og er et viktig kontaktpunkt for kundene våre.

 

Hvem er du?

Vi ser etter deg som er positiv og fleksibel i forhold til arbeidsoppgaver. Ditt humør og gode holdning er med på å bidra til et godt arbeidsmiljø. Høy arbeidsmoral og "stå på vilje" er noe vi verdsetter veldig høyt. Du må kunne jobb effektivt og godt. Er du en slik type vil vi svært gjerne ha deg med i vårt team.

Vi trenger sjåfører som kan er fleksible og som er interessert i kvalitet i leveransene og vise god kundeservice mot våre kunder. Vi trenger deg allerede nå, men vi har en midlertig løsning til du eventuelt kan starte om du har oppsigelsestid. 

Arbeidsspråk er norsk.

Hvem er vi?

Hos oss får du ordnede arbeidsforhold og en skikkelig arbeidsgiver. Det er et inkluderende og godt arbeidsmiljø hos oss og det er vi stolte av.

Lønn i henhold til tariff - 105 Vaskeri og Renser. I tillegg får du et tillegg for at du har førerkort kl CE.

Vi ansetter fortløpende så er det bare å søke!

 

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Rita Jøsvoll
Stillingstittel: Driftssjef
Telefon: 91655939
E-post:

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Årøhaugen, 6422 Molde

Powered by Labrador CMS