Søknadsfrist: Snarest

NK Transport AS søker sjåfør

Vi søker Sjåfør for tankbil Skandinavia,turnus!

Fakta om firmaet:

Fakta om firmaet:

NK Transport AS er 100 % eiet av Nilsen og Kokkersvold AS, og er en bedrift med over 60 års erfaring i transportbransjen. Vårt hovedkontor ligger i Langangen i Porsgrunn kommune. Transport med tankbiler har vært vår kjernevirksomhet i alle disse årene. Sammen med kunder utvikler vi effektive og sikre transportløsninger med nytt og moderne materiell.Våre kjerneverdier er kompetent, ansvarlig, effektiv og vennlig.

Kontaktperson: Lars Erik Johnsen Stillingstittel: Daglig leder

Mobil: 416 04 760

Vi søker tankbilsjåfører med interesse for sikkerhet, service og seriøsitet. Arbeid vil i hovedsak være transport av kjemiprodukter med tankbil i Skandinavia. Transport av flydrivstoff til store og små flyplasser i Norge og Sverige vil også kunne være en del av oppdragene som skal løses.

Stillingene inngår i turnusordning med 2 uker jobb og 2 uker fri med forutsigbar og konkurransedyktig lønn. Liker du å ha det trivelig på jobb når du kjører lastebil, har sans for kundeservice, opptatt av egen og andres sikkerhet og setter samtidig pris på fritid, da er dette drømmejobben for deg.

Vi har en moderne bilpark og legger vekt på å ha effektivt, miljøvennlig og brukervennlig transportmateriell. Vi har eget serviceverksted og holder biler og hengere i topp stand til enhver tid.

Du vil i sammen med våre erfarne sjåfører være med i et team der vi hver dag jobber for å gjennomføre oppdrag med høy servicegrad for kunder.

Har du ikke ADR-kompetansebevis, betaler vi kurs for rette kandidaten. Opplæring i benyttet tankmateriell vil bli gitt. Det viktigste for oss er at du har kjøreerfaring, er lærevillig, har en positiv innstilling og behandler kunder og kollegaer med respekt.

Kvalifikasjoner/bakgrunn :

  • Minst 3 års erfaring fra transport med semi eller vogntog
  • Førerkort CE
  • Du behersker norsk eller annet skandinavisk språk, skriftlig og muntlig
  • Selv om du har erfaring, er du lærevillig og ydmyk
  • Positiv innstilling til jobben, kollegaer og bidrar til et godt arbeidsmiljø
  • Tenker sikkerhet og kvalitet, er pålitelig og strukturert

Klikk her for å søke: https://www.finn.no/job/apply?adId=231946286

Powered by Labrador CMS