Søknadsfrist: Snarest

NK Energi AS søker sjåfør

Vi søker sjåfør distrubusjon drivstoff som bor i Midt Telemark

Fakta om firmaet:

Fakta om firmaet:

NK Energi AS er 51 % eiet av Certas Energy Fuels AS (Esso Energi) og 49 % av Nilsen og Kokkersvold AS, og er en bedrift med over 60 års erfaring i bransjen. Vårt hovedkontor ligger i Langangen i Porsgrunn kommune. Transport med tankbiler har vært vår kjernevirksomhet i alle disse årene. Sammen med kunder utvikler vi effektive og sikre transportløsninger med nytt og moderne materiell.Våre kjerneverdier er kompetent, ansvarlig, effektiv og vennlig.

Kontaktperson: Lars Erik Johnsen

Stillingstittel: Daglig leder

Mobil: 416 04 760

Vi søker tankbilsjåfør med interesse for sikkerhet og kundeservice som bor i området Midt Telemark. Arbeidet består av distribusjon av drivstoff med tankbil til våre kunder i øvre deler av Telemark. Vi henter i hovedsak varer ved Slagentangen tankanlegg i Tønsberg og distribuerer varene til industri, landbruk og entreprenørkunder. I tillegg distribuerer vi varer til våre egne automatanlegg i regionen.

Du kjører fast bil og henger og vi tilbyr konkurransedyktig lønn. Liker du å ha det trivelig på jobb når du kjører lastebil, har sans for kundeservice, opptatt av egen og andres sikkerhet er dette drømmejobben for deg.

Vi har en moderne bilpark og legger vekt på å ha effektivt, miljøvennlig og brukervennlig transportmateriell. Vi har eget serviceverksted og holder biler og hengere i topp stand til enhver tid.

Du vil i sammen med våre erfarne sjåfører være med i et team der vi hver dag jobber for å gjennomføre oppdrag med høy servicegrad for kunder.

Har du ikke ADR-kompetansebevis, betaler vi kurs for rette kandidaten. Opplæring i benyttet tankmateriell vil bli gitt. Det viktigste for oss er at du har kjøreerfaring, er lærevillig, har en positiv innstilling og behandler kunder og kollegaer med respekt.

Kvalifikasjoner/bakgrunn :

  • Minst 3 års erfaring fra transport med semi eller vogntog
  • Førerkort CE
  • Du behersker flytende norsk språk, skriftlig og muntlig
  • Selv om du har erfaring, er du lærevillig og ydmyk
  • Positiv innstilling til jobben, kollegaer og bidrar til et godt arbeidsmiljø
  • Tenker sikkerhet og kvalitet, er pålitelig og strukturert

Klikk her for å søke: https://www.finn.no/job/apply?adId=231949822

Powered by Labrador CMS