Søknadsfrist: Snarest

Nellemann Machinery søker Servicemarkedssjef

Er DU vår nye kollega?

Om arbeidsgiveren

Hos Nellemann Machinery er vi brennende opptatt av maskiner! Ikke hvilke maskiner som helst da, vi har naturligvis en forkjærlighet for Kubota, et av de raskest voksende traktor- og parkmaskinmerkene i landet. Vi jobber med det beste verktøyet på markedet og den nyeste teknologien som er å oppdrive, men det aller beste med å jobbe hos oss er menneskene!Nellemann Machinery er ikke helt som andre. Vi tenker litt annerledes og søker utvikling på alle områder, det tror vi er bra for oss, kundene våre og bransjen vår. Hos oss blir du en del av en trivelig gjeng der du får sette ditt preg på arbeidsmiljøet med humoren din, interessene dine og lidenskapen din. Velkommen til vår familie av maskinelskere!

Ansvarsområde:

Servicemarkedssjef har overordnet ansvar for verksted og reservedelsomsetningen i selskapet. Dette inkluderer driftsansvar for verkstedene våre på Kjeller og i Lier, samt oppfølging av kunder, forhandlere og produsenter. 

Dette er de sentrale arbeidsoppgavene:

  • Utvikle organisasjonen til å møte forventninger fra markedet
  • Innføre systemer og rutiner for effektivitets- og prosessforbedringer
  • Kunde, forhandler- og produsentkommunikasjon
  • Holde oversikt over utviklingen i servicemarked og delemarked
  • Ansvar for salg og markedsføring av ettermarkedstjenestene til Nellemann Machinery 

Stillingen har personalansvar. Servicemarkedssjef rapporterer til daglig leder. 

Dette tror vi er deg:

Vi tenker at du har høyere administrativ, merkantil eller teknisk utdannelse og relevant ledererfaring. Du har gode resultater fra effektivitets- og forbedringsprosesser, og har lyst til å bruke denne erfaringen til å hjelpe oss med veksten videre.

Du er ansvarsbevisst og selvstendig, er flink til å se medarbeiderne dine og ressursene hos hver av dem. Du jobber systematisk og har god ordenssans. Engasjement og entusiasme er viktige egenskaper som bidrar til et faglig og sosialt godt arbeidsmiljø.

Bransjeerfaring er ikke et krav, men interesse for maskiner er et must.

Nellemann Machinery er et moderne selskap. Vi jobber digitalt, og det må du også like å gjøre.

Du må ha førerkort klasse B, og det er viktig at du behersker norsk og engelsk muntlig og skriftlig.

Hvorfor Nellemann Machinery?

Nellemann Machinery er Skandinavias ledende leverandører av profesjonelle maskiner og tilbehør til landbruk, pleie og vedlikehold av vei- og gressarealer, og entreprenører.

Vi forhandler og leverer de mest attraktive produktene i markedet til hele Skandinavia. Selskapet har lange tradisjoner i landbruket som strekker seg tilbake til tidlig 1900-tallet.

Nellemann Machinery er del av Nellemann Gruppen, les mer på www.group.nellemann.dk

I Norge tilbyr Nellemann Machinery et stort utvalg maskiner for de fleste arbeidsoppgaver med kjente merkenavn som Kubota, Kärcher, Holder, Schäffer, Spider, Billy Goat med flere. Vi har hatt ledende merker i alle år og satser på egne agenturer og maskiner til kjerneområdene landbruk, vedlikehold og opparbeidelse av vei, park-, golf- og skogsområder. Kundene våre er gårdbrukere, kommuner, golfanlegg, anleggsgartnere, eiendomsselskaper, kirker, vaktmesterselskaper, entreprenører og mange flere.

Nellemann Machinery tilbyr konkurransedyktige betingelser, en spennende og variert arbeidshverdag, godt arbeidsmiljø, og muligheter for både faglig og personlig utvikling.

Søknadsinformasjon:

Nellemann Machinery samarbeider med rekrutteringsselskapet Orion & Partners i denne rekrutteringsprosessen, kontakt gjerne våre rådgivere Kristian Knudsen, tlf. 928 00 000 eller Geir Olderbakk, telefon 900 28 283 om du har spørsmål.

Vil du vil skal ringe deg med mer informasjon? SMS #988 til 900 28 283.

Du søker på stillingen ved å bruke søkefunksjonen i annonsen. Lykke til!

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Geir Olderbakk
Stillingstittel: Senior Rådgiver
Telefon: 900 28 283
E-post: geir.olderbakk@orion.no

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Kjeller

Powered by Labrador CMS