Søknadsfrist: 10.03.2024

NCC Norge søker maskinsjef 

Ønsker du å skape fremtidens maskinpark for en bærekraftig drift? Da ser NCC etter deg.

Om arbeidsgiveren

Forretningsområdet NCC Infrastructure er en nordisk organisasjon som har spesialisert seg på bærekraftige løsninger innen infrastruktur, anleggsarbeid og grunnarbeid. Gjennom kundetilpassede konsepter og moderne arbeidsmetoder kan vi tilby en spennende jobb i et utviklende miljø. I løpet av de neste årene står Norge overfor store investeringer i infrastrukturprosjekter.Division Civil Engineering Norway er en del av forretningsområdet NCC Infrastructure, og er en betydelig aktør innen utvikling og gjennomføring i alle typer anleggsprosjekter. Våre prosjekter omfatter blant annet veianlegg, jernbane, broer, kaier, tunneler, industri-, kraft- og idrettsanlegg. NCC er et av de ledende entreprenørselskapene i Norden. Som ekspert på å drive komplekse byggeprosesser, bidrar NCC til en bygg- og anleggsvirksomhet som har positiv innvirkning på kundene og for samfunnsutviklingen som helhet. Virksomheten omfatter utvikling av næringseiendom, bygge- og infrastrukturprosjekter samt produksjon av asfalt og steinmaterialer. I 2023 omsatte NCC for cirka 57 milliarder SEK og hadde 12.200 ansatte. NCCs aksjer er notert på Nasdaq Stockholm.

Dine nye utfordringer og ansvarsområder

Som maskinsjef for Maskin & Materiell vil du ha det overordnede ansvaret for maskinavdelingens ansatte, budsjett og økonomi. Avdeling er lokalisert i Hokksund og består av ca. 10 ansatte, mens NCC sine hovedkontorer finner du på Brynseng i Oslo. For å lede avdelingen best mulig vil du fordele din tid jevnt mellom Hokksund og hovedkontoret, alt etter behov. 

Videre ansvarsområder:

  • Investeringer og innkjøp
  • Vedlikehold og oppfølging av utstyr ute i prosjekter
  • Være en støtte i anbudsarbeid gjeldende maskiner, valg av løsninger, leiepriser m.m. 
  • Følge opp avtaler, salg, tilleggstjenester og være tett på både leverandører og kunder
  • Være aktivt medlem i Avd. Tunnel sin ledergruppe
  • Være en pådriver av nye, mer bærekraftige løsninger som vil bidra i det grønne skiftet i vår anleggsdrift 

Rollen tilhører NCC Divisjon Civil, avdeling Tunnel, som er spesialisert på tunneldriving og tunnelinnredning, og gjennomfører flere større infrastrukturprosjekter i hele landet. Flere av våre prosjekter gjennomføres i samhandling med andre avdelinger og divisjoner i NCC. Avdelingen er en mobil avdeling i NCC, og noe reisevirksomhet i rollen må derfor påregnes.

Din bakgrunn og erfaringer

For å trives hos oss i NCC ser vi for oss at du har et positivt engasjement, våger å tenke nytt og er tydelig i dine meninger. Du er løsningsorientert og vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultat. Som maskinsjef har du et kommersielt tankesett og er både strukturert og resultatorientert. Du evner å kommunisere med ulike samarbeidspartnere, internt og eksternt, og har god forretningsforståelse og kan stå i forhandlinger.

Vi ser etter deg med høyere teknisk utdannelse på minimum bachelornivå, men lengre erfaring kan kompensere for dette. Du har god maskinteknisk kunnskap, fortrinnsvis med tunge maskiner, og interesse for nye teknologier og digitale løsninger som vil bidra til en mer bærekraftig produksjon. Din erfaring inkluderer kundekontakt og avklaringer gjeldende kontrakt, teknikk og generell møtevirksomhet. Du har gode fremstillingsevner på både skandinavisk og engelsk, muntlig og skriftlig.

Vi tilbyr

Hos NCC blir du del av et solid fagmiljø med engasjerte og dyktige kollegaer som er opptatt av å bygge sammen og gjøre hverandre gode. Vi er et selskap i vekst, og gjennom spennende prosjekter vil du få muligheten til å sette et tydelig fotavtrykk i vår videre utvikling. Du blir en del av en organisasjon med et gjennomtenkt verdigrunnlag, høy miljøbevissthet, og en sterk vilje til å lykkes. Dette bidrar til at vi har mange fornøyde og stolte ansatte. Vi har også et godt tilbud for personlig og faglig utvikling og opplæring, og tilbyr konkurransedyktige betingelser med gode pensjon- og forsikringsordninger. 

Søknadsinformasjon

Jefferson Wells samarbeider med NCC i rekrutteringsprosessen og håndterer alle henvendelser på vegne av selskapet. 

NCC skal reflektere samfunnet rundt oss, og er avhengig av ansatte med ulik kompetanse. Vi ønsker å ansette mennesker med ulik bakgrunn og verdsetter den kunnskapen, mangfoldet og erfaringen du har. 

Obs! I henhold til NCC sin sikkerhetskultur vil vi gjennomføre en bakgrunns- og kredittssjekk via Semac for den endelige kandidaten til denne stillingen. 

For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen, kontakt Jefferson Wells ved;
Siri Aulund / tlf. 478 00 825 / siri.aulund@jeffersonwells.no, eller;
Anna Sparf / tlf. 922 85 431 / anna.sparf@jeffersonwells.no

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Siri Aulund
Stillingstittel: Rådgiver
Telefon: 478 00 825
E-post: siri.aulund@jeffersonwells.no

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: 10.03.2024
Arbeidssted: Oslo

Powered by Labrador CMS