Søknadsfrist: Snarest

Nasta søker mekaniker på elektriske anleggsmaskiner-Lillestrøm/Kjeller

Er DU vår nye mekaniker?

Fakta om firmaet:

Nasta startet sin historie tilbake i 1929, og er i dag en av Norges ledende leverandører av anleggsmaskiner og utstyr med landsdekkende salgs- og serviceorganisasjon. Hovedkontoret er lokalisert i Larvik, 125 km sørvest for Oslo.Virksomheten omfatter import, salg og service på maskiner fra blant annet Hitachi, Bell, HSP Gripen, Weber og MSB. Nasta har i dag ca 190 ansatte og totalomsetningen i 2021 var på ca 1,3 milliarder. NASTA's forretningsidé er å være en verdiskapende bro mellom produsent og kunde av anleggsmaskiner og anleggsutstyr, og et respektert varemerke som talenter og kunder søker til. Med førsteklasses produkter og besluttsomme, kompetente medarbeidere tilbyr NASTA løsninger som bidrar til bærekraftig utvikling for våre kunder og samfunnet.

Kontaktperson: Amund Sivertsen

Stillingstittel: Leder servicemarked

Telefon: 934 20 372

Kontaktperson: Rune Berg Olsen

Stillingstittel: Serviceleder

Telefon: 920 72 797

Er du bilmekaniker som skrur på elbil, tungbilmekaniker som også jobber med elektriske biler, eller landbruks-/anleggs-mekaniker med erfaring eller interesse for elektriske maskiner?I Akershus og Oslo har våre kunder mange elektriske anleggsmaskiner, og vi trenger deg som ønsker å være med å serve disse.

Som mekaniker hos Nasta kjører du en godt utstyrt servicebil. Arbeidsdagen er variert og oppdragene er alt fra planlagte servicer og reparasjonsoppdrag, til utrykning på hastejobber.

Utgangspunktet for arbeidsdagen er fra vårt flotte anlegg på Kjeller, her har vi delelager og moderne verksted.

Vi gir våre mekanikere romslige rammer for at arbeidsdagen skal fungere godt, og du blir en viktig del av kundeteamet hvor målet er å oppfylle vårt motto "fornøyde kunder vender tilbake".

Det er et krav at du behersker norsk og engelsk muntlig og skriftlig godt.

Dersom dette høres interessant ut bør du ta kontakt snarest for en uforpliktende prat og sende inn søknad.

Powered by Labrador CMS