Søknadsfrist: Snarest

Maskinentreprenør Stig Kristiansen AS søker anleggsmaskinfører

Vi søker flere gode anleggsfolk til laget!

Fakta om firmaet:

Maskinentreprenør Stig Kristiansen AS ble grunnlagt i 1978 da en nevenyttig ungdom som het Stig begynte å ta oppdrag rundt om i Tromsø med traktorgraveren sin. Det var plutselig 45 år siden og siden den gang har bedriften vokst til å bli en seriøs aktør i bransjen med 15 ansatte og en robust, moderne maskinpark. Vi er medlem i MEF og er godkjent opplæringsbedrift.Målet vårt er ikke nødvendigvis å bli størst, men vi streber hver dag etter å bli best ved å ha et sterkt fokus på fagmessig kvalitet og HMS - og ikke minst at folk skal trives med å jobbe sammen med oss! Våre satsningsområder er oppdrag innen samferdsel, drenering og VA.

Kontakt: Kenneth Kristiansen

Tlf: 974 84 000

E-post: kenneth@stig-kristiansen.no

Det er travle dager på jobb med mange nye spennende oppdrag på gang, og vi trenger derfor flere gode kollegaer på laget! I tiden som kommer skal vi blant annet bygge trafikksikre skoleveger for Tenk Tromsø og har samtidig flere spennende oppdrag innen drenering, tomtegraving og VA.

Vi søker deg som har (bio)diesel i blodet, sand under neglene og brenner for anleggsbransjen. Hos oss vil du få anledning til å kjøre alt fra minidumpere og hjullastere til gravemaskiner opp mot 25 tonn samtidig som du arbeider sammen med en utrolig hyggelig gjeng som tar vare på hverandre!

Dersom du vet du innerst inne har en anleggsarbeider i deg, men ikke har fått sjansen til å bevise det i jobb enda så er det fortsatt håp for deg også. Vi er godkjent opplæringsbedrift og kan for rette personen tilrettelegge med ekstern kursing og intern opplæring helt til du også en dag kan slå deg på brystet og kalle deg maskinfører.

Andre ting vi kan tilby er forutsigbare og ordnede arbeidsforhold. Vi er tariffbedrift og tilbyr avtaler for pensjon via DNB, helseforsikring fra IF. For å holde kropp og sjel ved like har vi avtale med bedriftshelsetjeneste og i tillegg kommer det naprapat på besøk til oss en gang i måneden for å kna, knekke opp og stikke nåler.

Ordinær arbeidstid er 07.00-16.00 med fri annen hver fredag. Vi kan per nå dessverre ikke tilby turnusarbeid.

Dine arbeidsoppgaver:

  • Operere gravemaskiner, traktor, dumper, hjullaster og andre mindre maskiner
  • Delta i HMS/KS-arbeid

Kvalifikasjoner:

  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på Norsk eller Nordiske språk
  • Maskinførerbevis for gravemaskin, hjullaster og annet maskineri
  • Erfaring med GPS-maskinstyring er en fordel, men ikke et krav
  • Førerkort klasse B (BE vil bli vektlagt)

Skulle det vi skrev ovenfor interessere deg må du ikke nøle med å sende en søknad/cv til vår daglige leder, Kenneth, på kenneth@stig-kristiansen.no eller ved å klikke på "Søk Her" knappen. 

Vi ser fram til å høre fra deg!

Powered by Labrador CMS