Søknadsfrist: Snarest

Lyse Neo AS søker serviceingeniør-Stavanger

Vi søker en dyktig serviceingeniør!

Fakta om firmaet:

Fakta om firmaet:

Lyse Neo utnytter lokale ressurser for å levere fremtidsrettede energiløsninger. Dette gjøres ved utbygging og utnyttelse av fleksibel infrastruktur i kombinasjon med organisasjonens unike kompetanse. Lyse Neo har de siste årene bygget ut fjernvarmeaksen som strekker seg fra forbrenningsanlegget på Forus, til Sandnes Indre havn langs Gandsfjorden, til Stavanger Øst. Fjernvarmetraseen knyttes til sentrale kommunale bygg, næringsbygg og boligblokker og bidrar til en betydelig reduksjon av co2. Ved bruk av kaldt vann fra den nærliggende Gandsfjorden, pumper og leverer Lyse Neo kjøling til en rekke kunder. Selskapet leverer også biogass som produseres ved to forskjellige anlegg og har flere spennende prosjekt de jobber med for å øke bruksområde og utvikling av biogass de neste årene. Lyse Neo drifter også Norges største landbaserte gassnett. Fremtidsprosjektene i selskapet er mange, og blant de viktigste er planer for et nytt fangstanlegg for CO2 ved Forus Energigjenvinning.

Kontakt: Kjell Helge Røynestad,

Stilling: Drifts- og vedlikeholds leder

Telefon: 93488026

Kontakt: Sharron Moti

Stilling: Senior HR konsulent

Tlf: 93488263.

Lyse Neo leverer miljøvennlige, fremtidsrettede og etterspurte energiløsninger basert på lokale ressurser og skaper på den måten verdier til beste for kunder, eiere og miljøet.

Gjennom utnyttelse av eksisterende, fleksibel infrastruktur og organisasjonens gode kompetanse skal Lyse Neo levere fremtidsrettede produkter innen gass, varme, kjøling og drivstoff (CNG). Energiløsningene skal være attraktive for kunder ved å være miljøvennlige, bidra til god energiutnyttelse samt å oppfylle gjeldende og kommende myndighetskrav.

Lyse Neo er et lite selskap med 45 ansatte. Selskapet dekker imidlertid hele verdikjeden fra forretningsutvikling, via utbygging til drift og vedlikehold av vår infrastruktur og vår forretning.

Som serviceingeniør i Lyse Neo vil du ha varierte arbeidsoppgaver, en aktiv hverdag og jobbe i et godt fagmiljø. Du vil utføre oppdragene selvstendig, med ansvar for egen utførelse innenfor rammene på oppdraget.

Arbeidsoppgaver:

• Sveising /bygging av ny infrastruktur gass-/kjøl, ved bruk av PE-rør

• Vedlikehold/ombygging av eksisterende infrastruktur

• Målermontasje/vedlikehold gass

• Driftssetting av gass-/kjøleanlegg

• Grøftekontroll GVK, LFS/AFA gass/kjøl

• Ventilkontroll GVK

• Støtte opp under kjerneprosessene i Lyse

• Delta på nødvendige kurser, møter-/byggemøter

• Rapportering/tilbakemelding om fremdrift og sluttføring

Ønskede kvalifikasjoner:

• Fagbrev innen rørfag, eller andre mekaniske/anleggsrelaterte fagbrev.

• Gasstekniker I(fordel)

• Sveisesertifikat for PE-rør

• Relevant erfaring bygging av PE- infrastruktur

• Førerkort C1E

• Maskinførerbevis

• Kjennskap eller interesse for data

Vi ønsker oss en medarbeider med lidenskap for faget sitt, og som har lyst til å jobbe med fremtidsrettede løsninger i et inspirerende faglig miljø. Du liker å jobbe i team samtidig som du er i stand til å jobbe selvstendig og du behersker norsk skriftlig og muntlig svært godt.

Vi tilbyr:

Som vår serviceingeniør vil du få en sentral og spennende rolle med muligheter for personlig og faglig utvikling.

Vi har gode velferdstiltak, ekstra feriedager, gode pensjons- og forretningsordninger. I tillegg er vi stolt hovedsponsor til Viking fotballklubb og andre lokale idrettslag og kulturhus. Du vil få gode karrieremuligheter hos en miljøorientert og sentral samfunnsbygger.

Nærmere opplysning om stillingen får du ved å kontakte Kjell Helge Røynestad, drifts- og vedlikeholds leder, på telefon 93488026.
Personalrelaterte spørsmål rettes til senior HR konsulent, Sharron Moti, tlf 93488263.

Vi håper at du vil se mulighetene sammen med oss, og ser frem til å lese din søknad.

Vitnemål/karakterutskrift må vedlegges sammen med søknad og CV.
Klikk her for å søke: https://career2.successfactors.eu/careers

Aktuelle kandidater må påregne bakgrunnsjekk.

Powered by Labrador CMS