Søknadsfrist: Snarest

Litra Bulk AS søker 3 sjåfører til avd. Kambo/Moss og Stange

Vi søker 2 sjåfører til kjøring av kraftfor i bulk!

Fakta om firmaet:

Fakta om firmaet:

Litra konsernet bestående av morselskapet Litra AS og datterselskapene Martinsen Transport AS, Litra Gass AS, Litra Bulk AS, Litra Termo AS, Pekas Eiendom AS samt Martinsen Transport AB og Litra Gas AB i Sverige, har med 570 ansatte og 300 egne biler en omsetning på ca. NOK 950 mill.Morselskapet Litra AS, et av Norges største og eldste privateide transportselskap, har gjennom 100 år i kontinuerlig utvikling opparbeidet en kvalitet få andre i vår bransje kan overgå.Vi utfører ulike typer transport- og logistikktjenester i Norge og Sverige med fokus på kompetanse, kvalitet, sikkerhet og ytre miljø.

Kontakt: Rune Valleraune

Stilling: Driftssjef

Tlf: 95766002

E-post: rune.valleaune@litra.no

Jobb beskrivelse

Vi har behov for 2 sjåfører i 100 % fast stillinger, med stasjoneringssted ved Felleskjøpets anlegg på Kambo rett nord for Moss. Bulk transport av kraftfor ut til gårdsbruk. 1 stilling med ukes turnus. 1 stilling med 2 uker på og 1 uke fri. En stilling skift, dag/kveld. Fri fredag kveld

3 stillinger totalt

Kvalifikasjoner / erfaring

• Førerkort klasse CE

• Norsk/svensk muntlig og skriftlig

• Gjerne erfaring fra tilsvarende arbeid

• Fokus på sikkerhet og kvalitet

Vi tilbyr

Vi kan tilby et godt og dynamisk arbeidsmiljø i et selskap i vekst, hvor kunder og oppdrags-portefølje utvikler seg raskt og der fremtidens muligheter og resultater skapes med dagens prestasjoner. Konkurransedyktige betingelser.

Kontakt oss

For ytterligere opplysninger kontakt Driftssjef Rune Valleraune mob: 95 76 60 02

Kortfattet søknad med CV sendes til; rune.valleraune@litra.no

Søknadsfrist: SNAREST

Powered by Labrador CMS