Søknadsfrist: 22.10.2021

Kiesel Norge AS søker teknisk support/serviceplanlegger

Er du god på teknisk support og serviceplanlegging? Vi har ledig stilling på Langhus!

Fakta om firmaet:

Fakta om firmaet:

Kiesel Norge er eid av NASTA AS og Kiesel GmbH. Vi er en vesentlig aktør innen levering av maskiner og utstyr til gjenvinningsbransjen, over hele landet. Hovedproduktene våre er materialhåndteringsmaskiner, kverner, sikteverk og presser. I tillegg leverer vi annet utstyr som gjerne benyttes sammen med hovedproduktene våre. Vi utfører service/rep på alle våre produkter, enten selv eller via våre servicepartnere.Vi har vårt hovedkontor på Langhus, rett sør for Oslo.

Temp Team Rekruttering:

Kontaktperson: Heidi Strømberg

Stillingstittel: Avdelingsleder og DNV Sertifisert Rekrutterer

Telefon: 982 44 716

Som et resultat av god vekst og utvikling skal vi styrke bemanningen på ettermarked. Du blir da med i et team på to personer som håndterer kundemottak, ressursplanlegging og teknisk støtte og support. I hovedsak vil du være kontakt rettet mot maskinene for gjenvinning. Les mer om produktene på www.kiesel.no
Hos oss vil du bli en del av en engasjert gjeng, et team med mye kompetanse og erfaring. Vi er veldig opptatt av å ha et godt og inkluderende miljø, både faglig og sosialt.

Hovedoppgavene i stillingen:

  • 1.linje support/kundekontakt på telefon og mail
  • Teknisk støtte og support
  • Planlegge for service, og støtte til mekanikerne
  • Leverandørkontakt

Ønsket bakgrunn og kompetanse:

  • Administrativ erfaring og gode IT kunnskaper
  • Utdannelse/bakgrunn som mekaniker. Servicetekniker eller relevant praktisk kompetanse fra landbruk/anlegg/tunge kjøretøy eller industri
  • Med stadig flere elektriske industrimaskiner i markedet er det en fordel med erfaring fra dette.

Som menneske er det viktig for oss at du er positiv, løsningsorientert, imøtekommende og har god serviceinnstilling. At du evner å raskt tilegne deg ny kunnskap, er nysgjerrig og liker utfordringer.
Stillingen krever også at du kan jobbe målrettet og strukturert, og at du er velorganisert og pliktoppfyllende.
Du trives med travle dager, og er opptatt av å gjøre både kunder og kollegaer happy!Høres dette ut som en jobb du vil trives med – da hører vi gjerne fra deg så snart som mulig!

Klikk her for å søke: https://temp-team.recman.no/job.php?job_id=232642&path=finn&apply_only

Powered by Labrador CMS