Søknadsfrist: Snarest

Kiesel Norge AS søker salgskoordinator

Vi søker salgskoordinator med markedsføringsansvar!

Fakta om firmaet:

Fakta om firmaet:

Kiesel Norge er eid av NASTA AS og Kiesel GmbH. Vi er en vesentlig aktør innen levering av maskiner og utstyr til gjenvinningsbransjen, over hele landet. Hovedproduktene våre er materialhåndteringsmaskiner, kverner, sikteverk og presser. I tillegg leverer vi en del annet utstyr som er naturlig i forhold til hovedproduktene våre. Vi utfører service/rep på alle våre produkter, enten selv eller via våre servicepartnere. Selskapet hadde i 2020 en omsetning på ca. 140 mill. NOK. Kiesel har i dag 11 ansatte i Norge og har et landsdekkende serviceapparat.

Kontaktperson: Erik Nyhus

Stillingstittel: Partner i SalesJobs AS

Telefon: 900 77 882

KIESEL Norge AS er en solid og ledende aktør i Norge innenfor materialhåndteringsmaskiner, kverner, sikteverk og presser. Typiske kunder er private og offentlige bedrifter innenfor segmentene gjenvinning, skraphandler og havner. KIESEL er offensive, utviklingsorientert og i meget god vekst. Vi søker nå salgskoordinator med markedsføringsansvar til å bistå selgerne backoffice, og for å øke synlighet og skape trafikk på digitale flater. Selskapets hovedkontor i Norge ligger på Langhus utenfor Oslo, og fleksibel hjemmekontorløsning kan tilbys hvis det er mest hensiktsmessig. Stillingen er nyopprettet og rapporterer til daglig leder.

Som salgskoordinator hos KIESEL Norge har du ansvaret for å supportere salgsteamet blant annet med å oppdatere prislister, maler, leverandør- og kundekontakt m.m. I tillegg får hun/han ansvaret for å utarbeide en plan/strategi for hvordan KIESEL skal være synlig på digitale flater i fremtiden, samt å utføre disse markedsføringsaktivitetene. Vi søker deg som jobber planmessig, har god kontroll på sysakene og som trives i en salgsstøttefunksjon. Videre så er hun/han vi søker oppdatert på digital markedsføring, du forstår hva som fungerer på digitale plattformer og du har teft for estetikk og grafisk utforming. Har du en markedsføringsutdanning av nyere dato så vil det kunne tale til din fordel.

Noen arbeidsoppgaver vil være:

  • Oppfølging av leveranser i samarbeid med salgsteamet.
  • Oppdatere og vedlikeholde prislister, maler, tilbudsdokumenter m.m.
  • Sikre at salgsteamet har nødvendig verktøy i kassen til å utføre en effektiv jobb.
  • Deltakelse i utviklingsprosjekter.
  • Utforme en digital markedsføringsstrategi og utføre markedsaktivitetene.

Kandidatprofil:

  • Du har gjerne en markedsføringsutdanning av nyere dato.
  • Du trives godt med å jobbe administrativt i grensesnittet mellom salgssupport og markedsføring.
  • Forstår hva som fungerer på innenfor digital markedsføring, og du evner å lage en god markedsføringsplan.
  • Kjennskap til nyhetsbrev, YouTube, SOME og andre digitale kommunikasjonsverktøy
  • Kommuniserer godt på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

Den rette kandidaten tilbys:

Dette er en selvstendig stilling i et fremoverlent selskap i vekst. Her får du muligheten til å skape din egen hverdag, og til å være med på å utforme dine arbeidsoppgaver. KIESEL har et godt og uformelt arbeidsmiljø der alle blir hørt og verdsatt, og hvor latteren sitter løst. Ønsker du ytterligere informasjon er du velkommen til å kontakte Erik Nyhus i rekrutteringsselskapet SalesJobs AS på telefon 900 77 882.

Klikk her for å søke: https://salesjobs.recman.no/job.php?job_id=232442&path=finn&apply_only

Powered by Labrador CMS