Søknadsfrist: 04.08.2024

Isachsen Anlegg AS søker stiknings ingeniør

Vi ser etter deg som er klar for nye utfordringer på prosjekter innen vei, VA og infrastruktur!

Om arbeidsgiveren

Isachsen Anlegg teller rundt 300 ansatte og er en anleggsentreprenør med nedslagsfelt over store deler av Østlandet. Selskapet ble stiftet i 1986 og med 38 års fartstid i anleggsbransjen er nettopp erfaring en av våre største styrker. Med kompetent arbeidskraft og tidsriktig utstyrspark er vi godt rustet til å konkurrere på bærekraftige anleggsprosjekter. I Isachsen er sikkerhet av høyeste prioritet – alle skal trygt hjem hver dag! Vi er svært opptatt av trivsel, og vår arbeidskultur er preget av humor, handlekraft og gjennomføring.Isachsen Anlegg er sammen med Hæhre Entreprenør, Contur og Norsk Massehåndtering en del av INFRA Group.Entreprenørvirksomhetene som er underlagt INFRA Group samarbeider på tvers på en rekke områder for å oppnå positive synergieffekter innenfor drift og utviklingsarbeid.Trygt hjem er konsernets og selskapenes viktigste mål, sammen med lønnsomhet. Andre viktige områder som det i felleskap legges føringer, mål og strategier for er; grønn omstilling, digitalisering og innovasjon, leder- og organisasjonsutvikling, samt rekruttering og muligheten til livsløpskarriere i konsernet.

Vi søker etter en dyktig og motivert stikningsingeniør som ønsker å bli en del av Isachsen Anlegg. Isachsen er spesialisert på infrastrukturprosjekter med vei, VA og baneprosjekter, og vi ser etter deg som vil jobbe i vår Oslo-avdeling

Om jobben:

Arbeidsoppgavene som stikningsingeniør innebærer å utføre stikning, innmåling og dokumentasjon ved hjelp av både tradisjonelle og moderne metoder og verktøy. Vi benytter totalstasjon, GPS, drone, video og maskinstyring.
Vi ønsker at våre stikningsingeniører tar hånd om hele løpet fra mottak av data fra oppdragsgiver, stikning, innmåling og lage ferdig dokumentasjon. Data til maskinstyring og innhenting av måledata er også en del av hverdagen.

Hvorfor jobbe hos Isachsen Anlegg 

Du vil være med å skape en god arbeidskultur der man setter trivsel, mestring og utvikling høyt. Våre ansatte er vår viktigste ressurs, og det er viktig for oss for å skape et godt arbeidsmiljø på tvers av avdelinger og prosjekter, samt at det legges til rette for både faglig og personlig utvikling for alle ansatte. 

Din utvikling er avgjørende for vår utvikling. 

Vårt øverste mål er at alle skal komme trygt hjem. Sammen bygger vi gode holdninger og god kommunikasjon rundt HMS og kvalitet for å skape en sikker og skadefri arbeidsplass.

Isachsen er en godt etablert anleggsentreprenør, og vi jobber for at våre ansatte skal ha en trygg arbeidsplass å gå til hver dag. Vi har historisk gode ordrereserver fremover, og har et stort konsern i ryggen med selskaper som skaper gode synergier. 

Hva skal til for å lykkes i rollen? 

Vi ser for oss at du har en form for relevant skolegang, enten fra fagskole eller høyskole, men dette er ikke et krav. Vi oppfordrer deg til å søke dersom du er nyutdannet. Dersom du har erfaring fra anleggsstikning eller lignende er det et stort pluss. Erfaring med Gemini er også en fordel.

Ellers krever jobben at du er selvstendig og en ansvarsbevisst person, og ettersom du vil kjøre rundt på prosjekter på Østlandet må du ha førerkort kl. B. Det er også viktig med gode norskkunnskaper både muntlig og skriftlig.

For at vi skal lykkes med å løse alle arbeidsoppgavene trenger vi alle slags mennesker, og vi omfavner mangfold for å skape et inkluderende arbeidsmiljø og legge til rette for nyskapning. Vi har en klar visjon om likeverd, og mener at kandidater med variert bakgrunn, forskjellig livserfaringer og ulike funksjonsevner må representeres for å skape morgendagens bærekraftige anleggsprosjekter. 

Kandidater vurderes fortløpende frem til 12.06 - etter dette vil det på grunn av ferieavvikling ikke bli vurdert kandidater før søknadsfrist er ute.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Andrea G Pettersen
Stillingstittel: Fagansvarlig HR
Telefon: 93073113
E-post: andrea.g.pettersen@isachsenas.no

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: 04.08.2024
Arbeidssted: Østlandet

Powered by Labrador CMS