Søknadsfrist: 11.08.2024

Isachsen Anlegg AS søker maskinfører

Maskinfører med ønske om godt arbeidsmiljø og moderne maskinpark søkes!

Om arbeidsgiveren

Isachsen Anlegg teller rundt 300 ansatte og er en anleggsentreprenør med nedslagsfelt over store deler av Østlandet. Selskapet ble stiftet i 1986 og med 38 års fartstid i anleggsbransjen er nettopp erfaring en av våre største styrker. Med kompetent arbeidskraft og tidsriktig utstyrspark er vi godt rustet til å konkurrere på bærekraftige anleggsprosjekter. I Isachsen er sikkerhet av høyeste prioritet – alle skal trygt hjem hver dag! Vi er svært opptatt av trivsel, og vår arbeidskultur er preget av humor, handlekraft og gjennomføring.Isachsen Anlegg er sammen med Hæhre Entreprenør, Contur og Norsk Massehåndtering en del av INFRA Group.Entreprenørvirksomhetene som er underlagt INFRA Group samarbeider på tvers på en rekke områder for å oppnå positive synergieffekter innenfor drift og utviklingsarbeid.Trygt hjem er konsernets og selskapenes viktigste mål, sammen med lønnsomhet. Andre viktige områder som det i felleskap legges føringer, mål og strategier for er; grønn omstilling, digitalisering og innovasjon, leder- og organisasjonsutvikling, samt rekruttering og muligheten til livsløpskarriere i konsernet.

Vi søker etter maskinfører med erfaring og kompetanse som kan bidra til å løfte oss videre. I Isachsen har vi hovedsakelig arbeid innenfor infrastrukturprosjekter med vei -og VA, anleggs- og grunnarbeid.

Vi søker deg som er dyktig i faget med bred erfaring som maskinfører og har 

  • Kompetansebevis på anleggsmaskiner, og gjerne relevant fagbrev 
  • Førerkort klasse B, gjerne også BE og erfaring med bruk av GPS i maskin 
  • Bred erfaring med lignende arbeid fra anleggsfaget 

Du vil passe godt inn i Isachsen om du: 

  • Er opptatt av helse, miljø og sikkerhet 
  • Håndterer maskinene på en trygg måte 
  • Samhandler godt med andre og bistår i et felles team 
  • Har gode norskkunnskaper både muntlig og skriftlig 

Arbeidssted vil være det sentrale Østlandet. Vi har forskjellige arbeidstidsordninger, 4/5-dagers uke og forskjellige rotasjonsordninger.

For at vi skal lykkes med å løse alle arbeidsoppgavene trenger vi alle slags mennesker, og vi omfavner mangfold for å skape et inkluderende arbeidsmiljø og legge til rette for nyskapning. Vi har en klar visjon om likeverd, og mener at kandidater med variert bakgrunn, forskjellig livserfaringer og ulike funksjonsevner må representeres for å skape morgendagens bærekraftige anleggsprosjekter. 

Hvorfor jobbe hos Isachsen Anlegg

Du vil være med å skape en god arbeidskultur der man setter trivsel, mestring og utvikling høyt. Våre ansatte er vår viktigste ressurs, og det er viktig for oss for å skape et godt arbeidsmiljø på tvers av avdelinger og prosjekter, samt at det legges til rette for både faglig og personlig utvikling for alle ansatte.

Din utvikling er avgjørende for vår utvikling.

Vårt øverste mål er at alle skal komme trygt hjem. Sammen bygger vi gode holdninger og god kommunikasjon rundt HMS og kvalitet for å skape en sikker og skadefri arbeidsplass.

Isachsen er en godt etablert anleggsentreprenør, og vi jobber for at våre ansatte skal ha en trygg arbeidsplass å gå til hver dag. Vi har historisk gode ordrereserver fremover, og har et stort konsern i ryggen med selskaper som skaper gode synergier.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Andrea G Pettersen
Stillingstittel: Fagansvarlig HR
Telefon: 93073113
E-post: andrea.g.pettersen@isachsenas.no

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: 11.08.2024
Arbeidssted: Østlandet

Powered by Labrador CMS