Søknadsfrist: 18.08.2024

Isachsen Anlegg AS søker innkjøper i prosjekt

Er du klar for nye utfordringer? Bli med oss på laget som Innkjøper i prosjekt!

Om arbeidsgiveren

Isachsen Anlegg teller rundt 300 ansatte og er en anleggsentreprenør med nedslagsfelt over store deler av Østlandet. Selskapet ble stiftet i 1986 og med 38 års fartstid i anleggsbransjen er nettopp erfaring en av våre største styrker. Med kompetent arbeidskraft og tidsriktig utstyrspark er vi godt rustet til å konkurrere på bærekraftige anleggsprosjekter. I Isachsen er sikkerhet av høyeste prioritet – alle skal trygt hjem hver dag! Vi er svært opptatt av trivsel, og vår arbeidskultur er preget av humor, handlekraft og gjennomføring.Isachsen Anlegg er sammen med Hæhre Entreprenør, Contur og Norsk Massehåndtering en del av INFRA Group.Entreprenørvirksomhetene som er underlagt INFRA Group samarbeider på tvers på en rekke områder for å oppnå positive synergieffekter innenfor drift og utviklingsarbeid.Trygt hjem er konsernets og selskapenes viktigste mål, sammen med lønnsomhet. Andre viktige områder som det i felleskap legges føringer, mål og strategier for er; grønn omstilling, digitalisering og innovasjon, leder- og organisasjonsutvikling, samt rekruttering og muligheten til livsløpskarriere i konsernet.

Hos Isachsen Anlegg vil du bli en del av et dynamisk og innovativt arbeidsmiljø der sikkerhet, trivsel og gjennomføring står i høysetet. Med over 38 års erfaring er vi en ledende anleggsentreprenør på Østlandet, kjent for våre bærekraftige anleggsprosjekter innen vei, VA og grunnarbeid.
Nå ser vi etter en engasjert innkjøper som vil styrke vårt tverrfaglige driftsstøtteteam, hvor du får jobbe mot prosjekter i forskjellige størrelser og ulik kompleksitet.

Stillingsbeskrivelse:

  • Du vil spille en nøkkelrolle i å sikre optimale innkjøp for våre prosjekter, og du vil samarbeide tett med prosjektledelsen mot våre underentreprenører for å sikre at våre prosjekter gjennomføres på en kostnadseffektiv måte.
  • Som innkjøper hos oss vil du arbeide med å identifisere, kartlegge og prioritere underentreprenører og leverandører basert på prosjektbehov.
  • Du vil få ansvar for prosessen fra begynnelsen frem til signering av avtaler og oppfølging av leveranser, samt bistå prosjektledelsen med kontraktuelle forhold og videreføre dette til UE og leverandører. Dette inkluderer utarbeidelse av innkjøpsplaner, forespørsler og evalueringer, samt gjennomføring av kontraktsforhandlinger.
  • Andre sentrale arbeidsoppgaver vil være å følge opp prosjektets prosesser i henhold til kontrakten og gjeldende mål for samfunnsansvar, inkludert SHA, YM, kvalitet, økonomi og forretningsetiske prinsipper som antikorrupsjon. Implementering av selskapets sentrale innkjøpsstrategi i prosjektene vil også være en viktig del av dine oppgaver.

Hva skal til for å lykkes i rollen? 

Vi ser etter deg som har sterke forhandlingsferdigheter og en god forståelse for kontrakter og helheten i prosjekter. Utdanning innen innkjøp, økonomi eller kontrakt er å foretrekke, men relevant erfaring vil kunne kompensere for manglende utdanning. Du uttrykker deg også godt på norsk både muntlig og skriftlig.

Du trives i sosiale situasjoner, er dyktig på å bygge relasjoner og samarbeider godt med andre. I tillegg har du en strukturert tilnærming til arbeidet ditt, og evner å håndtere både detaljer og overordnede strategier. Du er utadvendt, "på", og kan jobbe selvstendig med stor grad av initiativ.

For at vi skal lykkes med å løse alle arbeidsoppgavene trenger vi alle slags mennesker, og vi omfavner mangfold for å skape et inkluderende arbeidsmiljø og legge til rette for nyskapning. Vi har en klar visjon om likeverd, og mener at kandidater med variert bakgrunn, forskjellig livserfaringer og ulike funksjonsevner må representeres for å skape morgendagens bærekraftige anleggsprosjekter. 

Hvorfor jobbe hos Isachsen Anlegg 

Du vil være med å skape en god arbeidskultur der man setter trivsel, mestring og utvikling høyt. Våre ansatte er vår viktigste ressurs, og det er viktig for oss for å skape et godt arbeidsmiljø på tvers av avdelinger og prosjekter, samt at det legges til rette for både faglig og personlig utvikling for alle ansatte. 

Din utvikling er avgjørende for vår utvikling. 

Isachsen er en godt etablert anleggsentreprenør, og vi jobber for at våre ansatte skal ha en trygg arbeidsplass å gå til hver dag. Vi har gode ordrereserver, og har et stort konsern i ryggen med selskaper som skaper gode synergier.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Andrea G Pettersen
Stillingstittel: Fagansvarlig HR
Telefon: 93073113
E-post: andrea.g.pettersen@isachsenas.no

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: 18.08.2024
Arbeidssted: Østlandet

Powered by Labrador CMS