Søknadsfrist: Snarest

Isachsen Anlegg AS søker geomatikkingeniør

Tar du ansvar, ser de gode løsningene og ønsker personlig utvikling, så ønsker vi å ha deg med på laget!

Om arbeidsgiveren

Isachsen Anlegg teller rundt 300 ansatte og er en anleggsentreprenør med nedslagsfelt over store deler av Østlandet. Selskapet ble stiftet i 1986 og med 38 års fartstid i anleggsbransjen er nettopp erfaring en av våre største styrker. Med kompetent arbeidskraft og tidsriktig utstyrspark er vi godt rustet til å konkurrere på bærekraftige anleggsprosjekter. I Isachsen er sikkerhet av høyeste prioritet – alle skal trygt hjem hver dag! Vi er svært opptatt av trivsel, og vår arbeidskultur er preget av humor, handlekraft og gjennomføring.Isachsen Anlegg er sammen med Hæhre Entreprenør, Contur og Norsk Massehåndtering en del av INFRA Group.Entreprenørvirksomhetene som er underlagt INFRA Group samarbeider på tvers på en rekke områder for å oppnå positive synergieffekter innenfor drift og utviklingsarbeid.Trygt hjem er konsernets og selskapenes viktigste mål, sammen med lønnsomhet. Andre viktige områder som det i felleskap legges føringer, mål og strategier for er; grønn omstilling, digitalisering og innovasjon, leder- og organisasjonsutvikling, samt rekruttering og muligheten til livsløpskarriere i konsernet.

Vi er en av de største og mest konkurransedyktige entreprenørene innen vei, VA og infrastruktur. Vi i ser etter en dyktig Geomatikkingeniør til vår avdeling i Oslo.Våre Geomatikkingeniører har et bredt spekter av arbeidsoppgaver hvor rollen er en blanding av en tradisjonell Mengdeberegner og Kontraktsingeniør. Rollen jobber samtidig tett med resten av Geomatikk teamet og utfører økonomioppgaver for prosjektene.

Arbeidsoppgaver vil inkludere: 

  • Gjennomgå prosjektmateriale, kontrakter/avtaler med kunde, gjeldende standarder og annen relevant dokumentasjon for å sikre korrekt gjennomføring av prosjektene. 
  • Ansvarlig for mengdeberegninger og å sørge for at nødvendig dokumentasjon blir levert. 
  • Kontrollere stikningsdata og as-built-data for videre bruk, samt håndtering and endringer 
  • Sørge for at dokumentasjonen følger kravene til NVDB og FKB. 
  • Bearbeide data fra stikningsingeniører for videre bruk i prosjektet. 
  • Oppfølging av faktura til byggherre (Anotaer).
  • Bistå med kontraktuelle avklaringer og delta i byggemøter ved behov. 

Arbeidssted vil i hovedsak være ved kontoret vårt i Oslo, men det vil være noe behov for å reise på befaringer på prosjekter. Du må derfor inneha førerkort kl. B.

Hvorfor jobbe hos Isachsen Anlegg

Du vil være med å skape en god arbeidskultur der man setter trivsel, mestring og utvikling høyt. Våre ansatte er vår viktigste ressurs, og det er viktig for oss for å skape et godt arbeidsmiljø på tvers av avdelinger og prosjekter, samt at det legges til rette for både faglig og personlig utvikling for alle ansatte.

Din utvikling er avgjørende for vår utvikling.

Vårt øverste mål er at alle skal komme trygt hjem. Sammen bygger vi gode holdninger og god kommunikasjon rundt HMS og kvalitet for å skape en sikker og skadefri arbeidsplass.

Som en del av et større konsern har vi prosjekter og samarbeid på tvers av selskapene. Det betyr samarbeidsprosjekter med både Hæhre Entreprenører og Contur, samt fagsamlinger med Zenith Survey.

Hva skal til for å lykkes i rollen?

For at vi skal lykkes med å løse alle arbeidsoppgavene trenger vi alle slags mennesker, og vi omfavner mangfold for å skape et inkluderende arbeidsmiljø og legge til rette for nyskapning. Vi har en klar visjon om likeverd, og mener at kandidater med variert bakgrunn, forskjellig livserfaringer og ulike funksjonsevner må representeres for å skape morgendagens bærekraftige anleggsprosjekter.

For å lykkes som Geomatikkingeniør vil det viktigste være at du har bakgrunn fra geomatikk med erfaring fra bygg eller anlegg. Du bør har erfaring med Gemini og generell ha systemforståelse.

Alt av dokumentasjon og kommunikasjon foregår på norsk, så du må være flytende både muntlig og skriftlig.

Som person ser vi for oss at du trives med og er god på å arbeide med andre mennesker. Det er viktig å ha god dialog med stikkere på prosjektene for å innhente all informasjon du trenger i hverdagen. I tillegg vil det være en fordel om du er flink til å spørre og grave for å finne nye svar og muligheter, det er et pluss om du ser på deg selv som løsningsorientert.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Andrea G Pettersen
Stillingstittel: Fagansvarlig HR
Telefon: 93073113
E-post: andrea.g.pettersen@isachsenas.no

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Østre Aker vei 24B,
0581 Oslo

Powered by Labrador CMS