Søknadsfrist: 11.08.2024

Isachsen Anlegg AS søker driftsleder

Vi søker Driftsleder til å jobbe med fremdrift ute i prosjektene våre i Oslo!

Om arbeidsgiveren

Isachsen Anlegg teller rundt 300 ansatte og er en anleggsentreprenør med nedslagsfelt over store deler av Østlandet. Selskapet ble stiftet i 1986 og med 38 års fartstid i anleggsbransjen er nettopp erfaring en av våre største styrker. Med kompetent arbeidskraft og tidsriktig utstyrspark er vi godt rustet til å konkurrere på bærekraftige anleggsprosjekter. I Isachsen er sikkerhet av høyeste prioritet – alle skal trygt hjem hver dag! Vi er svært opptatt av trivsel, og vår arbeidskultur er preget av humor, handlekraft og gjennomføring.Isachsen Anlegg er sammen med Hæhre Entreprenør, Contur og Norsk Massehåndtering en del av INFRA Group.Entreprenørvirksomhetene som er underlagt INFRA Group samarbeider på tvers på en rekke områder for å oppnå positive synergieffekter innenfor drift og utviklingsarbeid.Trygt hjem er konsernets og selskapenes viktigste mål, sammen med lønnsomhet. Andre viktige områder som det i felleskap legges føringer, mål og strategier for er; grønn omstilling, digitalisering og innovasjon, leder- og organisasjonsutvikling, samt rekruttering og muligheten til livsløpskarriere i konsernet.

Vi er en av de største og mest konkurransedyktige entreprenørene innen vei, VA og infrastruktur. Isachsen Anlegg som en av landets mest fremgangsrike anleggsvirksomheter har sikret seg en god prosjektportefølje innen vei, VA og grunnarbeid, og søker nå en Driftsleder som kan bli med satsningen om å være en av de største og konkurransedyktige entreprenørene i Oslo og omegn. Vi søker Driftsleder i Oslo og Stange. 

Vi søker deg som er har god kjennskap til bransjen. Du har erfaring som formann/driftsleder, eller annen relevant erfaring fra anlegg med et ønske om å være med på å lede våre anlegg.

Sentrale arbeidsoppgaver for en Driftsleder er:

  • Praktisk ledelse av folk og underentreprenører
  • Sørge for at fremdriften i prosjektene overholdes
  • Føre oversikter over det daglige arbeidet
  • Oppfølging av HMS-arbeidet på våre anleggsplasser
  • Oppfølging av maskiner og utstyr 

Hvorfor jobbe hos Isachsen Anlegg

Du vil være med å skape en god arbeidskultur der man setter trivsel, mestring og utvikling høyt. Våre ansatte er vår viktigste ressurs, og det er viktig for oss for å skape et godt arbeidsmiljø på tvers av avdelinger og prosjekter, samt at det legges til rette for både faglig og personlig utvikling for alle ansatte.

Din utvikling er avgjørende for vår utvikling.

Vårt øverste mål er at alle skal komme trygt hjem. Sammen bygger vi gode holdninger og god kommunikasjon rundt HMS og kvalitet for å skape en sikker og skadefri arbeidsplass.

Isachsen er en godt etablert anleggsentreprenør, og vi jobber for at våre ansatte skal ha en trygg arbeidsplass å gå til hver dag. Vi har historisk gode ordrereserver fremover, og har et stort konsern i ryggen med selskaper som skaper gode synergier.

Hva skal til for å lykkes i rollen?

Vi ser etter deg som har god tegnings – og tallforståelse, samt gode datakunnskaper. Du kommuniserer godt og har gode muntlige og skriftlige norskkunnskaper. Det er viktig at du er strukturert og nøyaktig i din arbeidsutførelse og trives med å jobbe med mennesker.

Det er en fordel om du er selvstendig, ansvarsbevisst og handlekraftig. 

For at vi skal lykkes med å løse alle arbeidsoppgavene trenger vi alle slags mennesker, og vi omfavner mangfold for å skape et inkluderende arbeidsmiljø og legge til rette for nyskapning. Vi har en klar visjon om likeverd, og mener at kandidater med variert bakgrunn, forskjellig livserfaringer og ulike funksjonsevner må representeres for å skape morgendagens bærekraftige anleggsprosjekter.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Andrea G Pettersen
Stillingstittel: Fagansvarlig HR
Telefon: 93073113
E-post: andrea.g.pettersen@isachsenas.no

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: 11.08.2024
Arbeidssted: Oslo/Stange

Powered by Labrador CMS