Søknadsfrist: Snarest

ISACHSEN ANLEGG AS søker Anleggsleder til avd. Oslo

Ønsker du å jobbe i et fremoverlent miljø med spennende og utfordrende prosjekter? Vi søker Anleggsleder til avd. Oslo

Fakta om firmaet:

Fakta om firmaet:

Isachsen Anlegg teller rundt 450 ansatte og er en anleggsentreprenør med nedslagsfelt over store deler av Østlandet. Selskapet ble stiftet i 1986 og med 35 års fartstid i anleggsbransjen er nettopp erfaring en av våre største styrker. Med kompetent arbeidskraft og tidsriktig utstyrspark er vi godt rustet til å konkurrere på bærekraftige anleggsprosjekter. I Isachsen er sikkerhet av høyeste prioritet – alle skal trygt hjem hver dag! Vi er svært opptatt av trivsel, og vår arbeidskultur er preget av humor, handlekraft og gjennomføring. Les mer om oss på www.isachsenanlegg.no

Kontakt: Espen Vaadal Snipen

Stilling: Avdelingsleder

E-post: espen.snipen@isachsenas.no

Vi søker nå etter en anleggsleder til vår Oslo avdeling.

Oslo avdelingen har avdelingskontor på Økern og har Stor-Oslo som sitt geografiske nedslagsfelt. Isachsen er spesialisert på infrastrukturprosjekter med vei og VA.Vi har fokus på å være i front av den siste utvikling innenfor utstyr, kompetanse og dataprogrammer.

Som anleggsleder har du det overordnede ansvaret for anleggsprosjektets drift og produksjon. Foruten daglig oppfølging av organisasjonens til enhver tid gjeldende regelverk, inkluderer anleggslederens arbeidsoppgaver blant annet følgende:

  • Firmaets representant på byggemøter
  • Daglig ledelse av anleggsplassen
  • Tilrettelegging/arbeidsforberedelse for oppdrag
  • Oppfølging av kontrakt- og endringsarbeider
  • Kalkulasjon og økonomisk rapportering
  • Kvalitetssikring og etterlevelse av HMS regelverk på byggeplassen, kvalitetssikring av leveransen

Vi søker primært deg med noen års erfaring fra jobb som anleggsleder, men mottar gjerne også søknad fra deg som mener å kunne dokumentere at anleggsleder er ditt naturlige, neste skritt på karrierestigen.

Sivilingeniør/teknisk fagskole er en fordel, men relevant yrkeserfaring kan veie opp for manglende utdannelse. Du må trives med å lede mennesker og du må beherske norsk, både muntlig og skriftlig. Du identifiserer deg med våre verdier:

På - Ryddig - Lønnsom - Humoristisk - Miljøbevisst

Vi er best på forståelse, handlekraft og gjennomføring!

Stillingen ønskes besatt av selvstendige, ansvarsbevisste og handlekraftige personer med sterk stå-på-vilje og høy gjennomføringsevne.
Vi tilbyr: Et trivelig arbeidsmiljø, med stort fokus på lønnsomhet.
Vi er kjent for gode opplæringssystemer og mulighet for personlig utvikling. Vi tilbyr et sterkt fagmiljø, attraktive lønnsbetingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Er du personen vi ser etter etter? Søk i dag!

Klikk her for å søke: https://isachsenanlegg.recman.no/job.php?job_id=221867&path=api

Powered by Labrador CMS