Søknadsfrist: Snarest

INSTANT NORGE AS søker serviceansvarlig / faglig leder

Vi søker sakkyndig kontrollør / serviceteknikker lift og småmaskiner!

Fakta om firmaet:

Fakta om firmaet:

Instant Norge AS driver import, salg og service av lifter, stillaser, materialheiser og andre bygg og anleggsprodukter. Vi er etablert med virksomhet i Oslo, Bergen og Trondheim.Instant har vært representert på det norske markedet i snart 50 år og opparbeidet oss et godt rykte i for god service, kvalitet, pålitelighet og tilgjengelighet.Vi er en del av Instant Gruppen AS som også har virksomheter i Estland, Latvia, Litauen og Romania. Totalt vi 40 ansatte og omsatte i fjor for ca kr. 75 mill

Kontaktperson: Thomas Sjøvold Stillingstittel: Daglig leder

Mobil: 982 13 951

Ved vår avdeling i Vestby er det ledig stilling som serviceansvarlig. Arbeidsoppgavene er allsidig og består i hovedsak av sakkyndig kontroller, service, klargjøring og delesalg til lifter, materialheiser og vakumløftere. For spesielt kvalifiserte søkere kan rollen som faglig leder vurderes.

Kvalifikasjoner:

Vi søker person med erfaring innen service av lift, med relevant fagbrev eller minst 5 års erfaring. Søkere må kunne kvalifisere som sakkyndig kontrollør av lifter. Søkere med erfaring som sakkyndig kontrollør foretrekkes.

Vi tilbyr:

Spennende stilling, hyggelige kolleger, lønn etter avtale, innredet verksted og fult utstyrt servicebil. Noe reising må påregnes, men dette skjer normalt etter en fastsatt plan.

Klikk her for å søke: https://www.finn.no/job/apply?adId=229646957

Powered by Labrador CMS