Søknadsfrist: Snarest

Hesselberg Maskin AS søker mekaniker

Mekaniker for Manitou anleggsmaskiner søkes!

Fakta om firmaet:

AS Sigurd Hesselberg ble etablert i 1897, og konsernet har ca. 350 ansatte og er et finansielt solid og norskeid selskap med aktiviteter innenfor flere markeder. Hesselberg består av flere datterselskap, Hesselberg Maskin AS, Hesselberg Rental AS, Hesselberg Truck AS, Hesselberg Logistikk AS, Hesselberg Eiendom og Hesselberg Maskin AB i Sverige. Konsernet hadde en samlet årlig omsetning på 2,1 milliarder kroner i 2022. Hesselberg er eneleverandør av Komatsu, Bomag, Manitou, Linde og CVS Ferrari i Norge. Med dette er Hesselberg en av anleggsbransjens største maskinleverandører med landsdekkende salgs- og servicenett. Vår visjon er at Hesselberg skal være blant landets mest anerkjente maskinleverandører for våre kunder, ansatte og leverandører. Vi skal levere gode produkter og markedets beste service, som sikrer våre kunder en lønnsom investering og sikker kontinuerlig drift.Vår misjon er at Hesselberg skal være den ledende leverandøren av maskiner og løsninger for vare og massehåndtering. Vi skal levere gode produkter og markedets beste service, som sikrer våre kunder en lønnsom investering og sikker kontinuerlig drift. Vi er opptatt av å være inkluderende, fremoverlente og ansvarsfulle. Sikkerhet er overordnet, og bærekraft er vesentlig del av strategien. Vår visjon handler om å vi skal bli sterkere sammen og målet er at vi skal spille hverandre gode hver dag. Har du lyst til å utvikle deg sammen med oss?

Kontakt: Jonas Gjertsen

Stilling: Serviceleder

E-post: jonas.gjertsen@hesselberg.no

Kontakt: Magnus Dahl

Stilling: Servicesjef

E-post: magnus.dahl@hesselberg.no

Vi søker nå etter en dyktig og motivert mekaniker for å styrke vårt team i Hesselberg. Arbeidet vil bestå i å yte service og utføre reparasjoner på våre kunders maskiner av merket Manitou i Østfold og Oslo-området. 

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Har fagbrev/erfaring fra anleggsmaskiner/tyngre kjøretøy/landbruk
  • Trives med å arbeide med mekanikk/elektronikk/hydraulikk
  • Har førerkort, minimum klasse B
  • Har gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig

Ønskede personlige egenskaper:

  • Er strukturert og kundevennlig
  • Er pålitelig, engasjert og fleksibel
  • Er en positiv person med stor arbeidslyst og arbeidskapasitet
  • Er selvgående og resultatorientert
  • Må kunne styre, planlegge og utføre oppdrag på egenhånd

Vi ønsker større mangfold, og vil oppfordre alle kvalifiserte til å søke uansett kjønn, funksjonsevne, kultur og tenkemåte da vi ser dette som viktig for nytenking, utvikling og kvalitet i vårt arbeid.

Hva kan vi tilby

Vi kan tilby deg en variert og utfordrende stilling i et trygt og kompetent selskap med sterke merkevarer og dyktige medarbeidere. Du vil få god opplæring og nødvendige kurs samt og videre utviklingsmuligheter. Som mekaniker i Hesselberg disponerer du moderne fullrigget servicebil i arbeidet. Vi har konkurransedyktige lønns- og pensjonsbetingelser, og holder til i nye, moderne lokaler på Lindeberg i Sørum. Vi har også en avdeling i Moss som er et naturlig knutepunkt for Østfold. Du vil rapportere til Serviceleder.

Søknadsfrist: Snarest, da søknader vil bli behandlet fortløpende

Oppstart: Snarest, og etter avtale

Ønsker du mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med serviceleder Jonas Gjertsen, jonas.gjertsen@hesselberg.no eller servicesjef for Øst Magnus Dahl, magnus.dahl@hesselberg.no eller på tlf. 911 05 226.

Sterkere sammen? Da håper vi å høre fra deg! 

Powered by Labrador CMS