Søknadsfrist: Snarest

Har du egen betong båndbil – bli en del av Unicon AS!

Er DU vår nye kollega?

Fakta om stillingen:

Unicon AS er en av Norges ledende betongleverandør med 150 ansatte og 24 faste fabrikker fra Steinkjer i nord til Mandal i sør. Vi har også mobile ferdigbetongfabrikker som kan plasseres ut på store anleggs- og infrastrukturprosjekter. For å best mulig kunne håndtere lokale prosjekter og bestillinger har vi 8 kundesentre rundt om i landet.

Kontakt: Tina Børresen

Tlf: 90271935

E-post: tina.boerresen@unicon.no

Unicon er en av de ledende betongprodusentene i Norge med mange store og spennende prosjekter. Med 24 faste fabrikker fra Steinkjer i nord til Mandal i sør leverer vi ferdigbetong til store og små prosjekt.

Unicon har stadig økende volum. Vi trenger flere selvstendige betongbilsjåfører som har egen betongbåndbil i område Vestfold og Trondheim og som har kapasitet til å levere betong på vegne av Unicon.

Vi tilbyr ett godt arbeidsmiljø i en solid bedrift med sterkt fokus på service, sikkerhet, orden og kvalitet. Unicon vil bidra med det vel kjente blå-hvitt Unicon design på din bil.

Hvis du er interessert, tar kontakt med Unicons logistikkspesialist Tina Børresen på mob: 90271935 eller på e-post: tina.boerresen@unicon.no

Powered by Labrador CMS