Søknadsfrist: Snarest

Hæhre Entreprenør AS søker erfaren maskinfører

Er DU vår nye maskinfører?

Fakta om stillingen:

Hæhre Entreprenør er en av Norges ledende anleggsentreprenører med hovedfokus på store samferdselsprosjekter, kraftutbygging og andre større anleggsprosjekter hvor vi kan utnytte vår unike kompetanse og erfaring. Vi har over 900 engasjerte og dyktige ansatte som gjennomfører prosjekter over hele landet. Vi håndterer hele spekteret av kontraktsformer fra totalentrepriser, samspillkontrakter og konkurransepreget dialog til tradisjonelle hovedentrepriser.

Kontaktperson: Gudmund Roen

Epost: [email protected]

Vi er i sterk vekst med økt oppdragsmengde og med flere nye og utfordrende prosjekter for blant annet Nye Veier og Statens Vegvesen rundt om i hele landet. For å håndtere dette og videre befeste vår posisjon i markedet som en av landets ledende og foretrukne entreprenører vil vi nå styrke vår organisasjon ytterligere.

Vi søker erfarne maskinførere

I vår maskinpark finner du alle typer tungt masseforflyttingsutstyr. Vi skal styrke vår organisasjon ytterligere og søker nå erfarne gravemaskinførere til vår utstrakte anleggsvirksomhet. Du må kunne jobbe på prosjekter i hele Norge.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Fagbrev som anleggsmaskinfører/eventuell lengre relevant erfaring fra anlegg
  • Sertifikat kl. B
  • Engasjert, initiativrik og lærevillig
  • Ansvarsbevisst og nøyaktig.
  • Erfaring med skiftarbeid og ønske om å jobbe 14/14 rotasjon
  • Gode kommunikasjons og samarbeidsevner

Alle søknader må sendes via vår hjemmeside. Ytterligere spørsmål vedrørende denne stillingen rettes til [email protected]

Vi tilbyr et trygt og inspirerende arbeidsmiljø med konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter i et engasjert og uformelt miljø med korte beslutningslinjer og høyt tempo. Vi dyrker et fellesskap hvor stolthet er et nøkkelord. Stolthet over å være en del av Hæhre-kraften, og stolthet av å bidra til verdiskapning både for bedriften og samfunnet.