Søknadsfrist: Snarest

Hæhre Entreprenør AS søker dumpersjåfør

Vi søker en dyktig dumpersjåfør!

Fakta om stillingen:

Hæhre Entreprenør er en av Norges ledende anleggsentreprenører med hovedfokus på store samferdselsprosjekter, kraftutbygging og andre større anleggsprosjekter hvor vi kan utnytte vår unike kompetanse og erfaring. Vi har over 900 engasjerte og dyktige ansatte som gjennomfører prosjekter over hele landet. Vi håndterer hele spekteret av kontraktsformer fra totalentrepriser, samspillkontrakter og konkurransepreget dialog til tradisjonelle hovedentrepriser.

Kontaktperson: Gudmund Roen

Epost: [email protected]

Vi er i sterk vekst med økt oppdragsmengde og med flere nye og utfordrende prosjekter for blant annet Nye Veier og Statens Vegvesen rundt om i hele landet. For å håndtere dette og videre befeste vår posisjon i markedet som en av landets ledende og foretrukne entreprenører vil vi nå styrke vår organisasjon ytterligere.

Vi søker dumpersjåfører

I vår maskinpark finner du alle typer tungt masseforflyttingsutstyr. Vi skal styrke vår organisasjon ytterligere og søker nå dumpersjåfører til vår utstrakte anleggsvirksomhet. Du må kunne jobbe på prosjekter i hele Norge.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Minst 1 års erfaring som dumpersjåfør
  • Kompetansebevis M6
  • Sertifikat kl. B
  • Engasjert, initiativrik og lærevillig
  • Ansvarsbevisst og nøyaktig.
  • Erfaring med skiftarbeid og ønske om å jobbe 14/14 rotasjon
  • Gode kommunikasjons og samarbeidsevner

Vi tilbyr et trygt og inspirerende arbeidsmiljø med konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter i et engasjert og uformelt miljø med korte beslutningslinjer og høyt tempo. Vi dyrker et fellesskap hvor stolthet er et nøkkelord. Stolthet over å være en del av Hæhre-kraften, og stolthet av å bidra til verdiskapning både for bedriften og samfunnet.