Søknadsfrist: 15.08.2021

Gunnar Knutsen AS søker flere sjåfører

Sjåføren er bilens viktigste verktøy- Vi søker flere dyktige sjåfører!

Fakta om firmaet:

Gunnar Knutsen AS er en totalleverandør av tjenester innen massetransport til både store entreprenørselskaper og til mindre private aktører. Uansett størrelse på oppdrag, er vi opptatt av å levere med kvalitet og effektivitet på alle turer. Slik har det vært for oss i over 60 år. Mye har selvfølgelig forandret seg siden vi startet i 1953. Nå er vi over 50 sjåfører på veiene hver dag og vi har nærmere 300 millioner i omsetning. I 2018 ble Gunnar Knutsen AS en del av NRC Group, en ledende nordisk leverandør av bærekraftig infrastruktur, som gir oss enda større konkurransekraft. Hovedkontoret vårt ligger på Skui. Les mer her www.gunnarknutsen.no

Vi vokser og trenger flere sjåfører med på laget til alle prosjektene våre; blant annet Fornebubanen og minnested Utøya.

Vi tror du liker moderne biler, spennende prosjekter, varierte oppdrag og en trygg jobb. Vi tror du trives med effektive verktøy for å få jobben gjort, gode kolleger og ryddige biler uten for mye papir i hytta, slik at du effektivt kan levere på alle oppdrag med riktig kvalitet og til riktig tid.

Vi vet vi kan tilby et bunnsolid selskap, ordnete forhold, de aller beste bilene, en toppmoderne vaskehall, et fullspekket verksted klar for å bistå når det trengs og den beste kaffen mens du venter på at bilen er klar for neste tur.

Vi ønsker at du har førerkort klasse CE, gyldig YSK og erfaring fra tipp- og anleggskjøring. Har du erfaring fra annen relevant kjøring, men er motivert for å lære deg tipp og anlegg, kan vi tilby deg denne muligheten. Vi ønsker at du kan kommunisere godt på norsk med både kunder og kolleger, og at du er kvalitetsbevisst og ansvarsfull.

Sammen skal vi sikre at både du, lasten din og dine kolleger er trygg på veien i oppdrag for våre kunder.

Høres dette ut som jobben for deg?

Send en kort søknad og din CV til jobb@gunnarknutsen.no snarest mulig og senest 15. august. Vi ser frem til å slå av en prat om arbeidshverdagen hos oss!