Søknadsfrist: Snarest

GRUNNARBEID ENTREPRENØR AS søker maskinførere

Vi søker maskinførere!

Fakta om firmaet:

Grunnarbeid Entreprenør AS ble stiftet i februar 2012. Vårt hovedkontor ligger i Peder Myhres veg 2 på Ranheim, og vårt markedsområde er primært tidligere Sør-Trøndelag. Daglig leder Karstein Singstad har 25 års erfaring fra tidligere Grunnarbeid AS, med ansvar for en rekke bygge- og anleggsprosjekter. Gjennom sin lange erfaringsbakgrunn har han opparbeidet seg solid kompetanse innen flere felt, med særlig vekt på infrastruktur. Vi kan vise til en rekke godt gjennomførte prosjekter. Våre dyktige fagfolk har stor grad av tverrfaglighet og erfaring fra mange allsidige prosjekter. Vi er også en tariffbedrift, og vil gi de ansatte trygge betingelser.

Kontakt: Tormod Singstad

Mobil: 905 02 126

Vi søker maskinførere til elektriske og konvensjonelle gravemaskiner i størrelser mellom 8 til 30 tonn. Om du foretrekker hjulgående gravemaskin har vi også en åpning.

Grunnarbeid Entreprenør AS har gjennomført mange anleggs-prosjekter i Trondheimsregionen. Bedriften ble omstrukturert i 2021, men ble stiftet i 2012 og historisk har vi røtter tilbake til midten av 80-tallet. Vi har lang og bred prosjekterfaring, og vi verdsetter kvalitet og dyktighet.

Arbeidsstedet vil i all hovedsak være Trondheim og nærliggende kommuner. Vi utfører mange oppdrag for det offentlige, som har vært pådrivere for å redusere utslipp fra sine prosjekter. Bedriften har gjennomført flere fossilfrie anlegg, og vi forbereder vi oss på utslippsfrie anleggsprosjekter. Derfor har vi også investert i EL-maskiner.

Som maskinfører hos oss får du ansvar for utførelse og dokumentasjon av tildelte arbeidsoppgaver. Du må kunne lese og forstå tegninger og beherske bruk av GPS-utstyr.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, og hos oss vil du ha gode muligheter for faglig og personlig utvikling.

Om du har spørsmål, ta gjerne kontakt med Tormod Singstad på mobil 905 02 126

Vi ser frem til å høre fra deg!

Powered by Labrador CMS