Søknadsfrist: Snarest

GRUNNARBEID ENTREPRENØR AS søker Anleggsleder

Vi søker Anleggsleder!

Fakta om firmaet:

Fakta om firmaet:

Grunnarbeid Entreprenør AS ble stiftet i februar 2012. Vårt hovedkontor ligger i Peder Myhres veg 2 på Ranheim, og vårt markedsområde er primært tidligere Sør-Trøndelag. Daglig leder Karstein Singstad har 25 års erfaring fra tidligere Grunnarbeid AS, med ansvar for en rekke bygge- og anleggsprosjekter. Gjennom sin lange erfaringsbakgrunn har han opparbeidet seg solid kompetanse innen flere felt, med særlig vekt på infrastruktur. Vi kan vise til en rekke godt gjennomførte prosjekter. Våre dyktige fagfolk har stor grad av tverrfaglighet og erfaring fra mange allsidige prosjekter. Vi er også en tariffbedrift, og vil gi de ansatte trygge betingelser.

Kontakt: Tormod Singstad

Mobil: 905 02 126

Om du er en ingeniør med bakgrunn fra bygg eller anlegg, da har du muligheten!

Vi ønsker å styrke vår gjennomføringsevne ved å danne spesifikke og kompetente team. Derfor søker vi deg som har en høyere utdanning innen et relevant fagområde, og som har erfaring.

Grunnarbeid Entreprenør AS har gjennomført mange anleggs-prosjekter. Bedriften ble omstrukturert i 2021, men ble stiftet i 2012 og historisk har vi røtter tilbake til midten av 80-tallet. Vi har lang og bred prosjekterfaring, og vi verdsetter kvalitet og dyktighet.

Som Anleggsleder får du ansvaret for den daglige driften av prosjektene, og skal være bedriftens representant i møte med byggherrer. Det er ønskelig at du har en god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, og at du har gode IT-ferdigheter. Videre er det viktig at du er ansvarsbevisst, selvstendig men også at du kan samarbeide i team.

Arbeidsstedet vil i all hovedsak være Trondheim og nærliggende kommuner. Vi utfører mange oppdrag for det offentlige, som har vært pådrivere for å redusere utslipp fra sine prosjekter. Bedriften har gjennomført flere fossilfrie anlegg, og vi forbereder vi oss på utslippsfrie anleggsprosjekter, og har derfor investert i flere EL-maskiner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, og hos oss vil du bli en viktig del av en bedrift i utvikling, samt ha gode muligheter for faglig og personlig utvikling.

Om du har spørsmål, ta gjerne kontakt med Tormod Singstad på mobil 905 02 126

Vi ser frem til å høre fra deg!

Powered by Labrador CMS