Søknadsfrist: Snarest

Graver1 AS søker maskinfører med anleggsleder ansvar

Er DU vår nye kollega?

Fakta om firmaet:

Graver1 as er en maskin entreprenør med base i Bærum. Daglig leder startet alene i 2013, men har i dag med seg 9 dedikerte ansatte. Maskinparken består av 6 stk gravmaskiner fra 2,5- 25 tonn samt en hjullaster. Kundegruppen er privatmarkedet i Asker, Bærum og Oslo og vi utfører alt som kan gjøres med gravemaskin fra utgraving av tomter til anleggsgartner tjenester. Vi er opptatt av å løse oppgaver effektivt og med fokus på god kvalitet og nøyaktighet. Kontaktperson: Henning Bøhn Hansen Stilling: Daglig leder

Telefon: 91333059

Vi søker en person som har bred erfaring som maskinfører og som ønsker å bli anleggsleder uten å sitte hele dagen på kontor. Du må gjerne ha erfaring eller jobbe som anleggsleder også.

Ledelsen i Graver1 AS består av daglig leder og en anleggsleder som er Anleggsgartner mester. Vi søker nå en person som både kan utføre noen praktiske oppgaver med maskin og som også kan bidra som anleggsleder på arbeidsoppgaver innenfor vannlekkasjer, va grøfter, tomteutgraving osv. Praktisk erfaring med utbedring av vannlekkasjer, legging av vann og avløpsrør og ADK1 sertifikat er ønskelig.

 

Søker deg som er kreativ og sulten på å løse utfordringer alene og i team. Du må ha førerkort kl B og vil disponere firmabil. Du trenger ikke være ekspert på data, men må klare å følge opp sjekklister.

 

Stillingen er ikke skrevet i stein og det vil være muligheter for personlig tilpasning og utvikling. Oppfordrer deg som ønsker noe mer enn kun å kjøre gravemaskin, men som syntes det blir kjedelig å sitte hele dagen på kontor om å søke.

 

Søknadsfrist:

Alle søknader blir behandlet fortløpende. Søknader sendes til: post@graver1.no 
Spørsmål rettes til daglig leder Henning Bøhn Hansen - 91333059

 

Powered by Labrador CMS