Søknadsfrist: Snarest

Gjøvik Graveservice søker lastebilsjåfør

Er DU vår nye sjåfør?

Om arbeidsgiveren

Gjøvik Graveservice er et fremoverlent selskap som ikke er redd for å tenke nytt og gjennom det finne løsninger på fremtidens utfordringer. Arbeidsmiljø er av stor betydning for vår helse, trivsel og produktivitet. Vi skal glede oss til å komme på jobb for å løse oppgaver i fellesskap med gode kollegaer.Vi jobber systematisk for å videreutvikle vår bedriftskultur i takt med vårt verdigrunnlag. Verdiene skal kjennetegne oss i hvordan vi omgås med hverandre og vår adferd i møte med oppdragsgivere, leverandører, samarbeidspartnere og omgivelser.VÅRE GRUNNVERDIER som er definert av våre ansatte er: Modige, Redelige, Lærevillige, Lojale, Kvalitetsbevisste, Samarbeidsvillige og Effektive.Firmaet har en historie som strekker seg tilbake til 1959.Vi utfører en lang rekke tjenester for private og det offentlige. Vi er i dag 45 ansatte som hver dag legger både stoltheten og kompetansen i å utføre oppdrag på en nøyaktig og effektiv måte. Oppdragene våre er i all hovedsak i 1 times omkrets fra Gjøvik, men vi regner hele det indre Østlandet som vårt marked. Vi utfører alt av grunnarbeid og opparbeidelse av utomhusanlegg. I alle år har vi hatt fokus på høy kvalitet på alle nivåer i organisasjonen, og det har gitt oss tillit i markedet og muligheter for en jevn og god vekst.Våre kunder vet hvem vi er, og at oppdragene blir utført i henhold til inngåtte avtaler. Mange av oppdragene blir tildelt etter anbudsrunder, men også mange som følge av at vi blir anbefalt av fornøyde kunder. Bedriften er sertifisert i henhold til NS-EN ISO 9001:2015 (Ledelsessystem for kvalitet) og NS-EN ISO 14001:2015 (Ledelsessystem for miljø).

Vi har mange prosjekter på gang og har behov for å styrke laget med en lastebilsjåfør.

I Gjøvik Graveservice vektlegger vi kvalitet og stillingen ønskes besatt av selvstendig, løsningsorientert, ansvarsbevisst og handlekraftig person med sterk stå-på-vilje og høy gjennomføringsevne. Gode samarbeidsegenskaper er en forutsetning for ansettelse.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Erfaring fra massetransport med bil og henger
  • Førerkort klasse CE og YSK
  • Kunne beherske gravemaskin slik at man kan lesse selv ved behov. Fordel med maskinførerbevis.
  • Opptatt av helse, miljø og sikkerhet
  • Gode norskkunnskaper, muntlig og skriftlig

Stillingene innebærer mest arbeid som lastebilsjåfør, men det må også påregnes noe arbeid som grunnarbeider ved behov og ledig kapasitet.

Vi tilbyr:

  • Attraktive lønnsbetingelser
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Gode opplæringssystemer og mulighet for selvutvikling
  • Etablert HMS- og kvalitetssystem
  • Trivelig og romslig arbeidsmiljø

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Lars Kleppe
Stillingstittel: Daglig leder
Telefon: 95 98 12 74
E-post:

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Amsrugvegen 7, 2827 Hunndalen

Powered by Labrador CMS