Søknadsfrist: 15 januar 2022

Franzefoss Pukk AS søker operatør/sjåfør

Vi søker operatør/sjåfør -avd Steinskogen!

Fakta om firmaet

Fakta om firmaet

Franzefoss Pukk AS er et heleid datterselskap av familiekonsernet Franzefoss AS, som kan se tilbake på over100 år med suksessrik drift. Vi er en av landets fremste bergverksbedrifter og forvalter av geologiske ressurser. Selskapet har omkring 110 ansatte, ca. en halv milliard i årlig omsetning og produserer over 4,5 millioner tonn med pukk, grus og sand til blant annet bygg- og anleggsbransjen, offentlig sektor, industri og landbruk. Franzefoss Pukk AS har hovedkontor på Rud i Bærum og har produksjon både på Østlandet og i Trondheimsregionen med totalt 14 anlegg.

Kontaktperson: Knut Særen

Stillingstittel: Anleggssjef

Telefon: 907 97 372

Vi søker operatør/sjåfør hjullaster til å betjene, laste/losse til alle våre småkunder ved vårt anelgg på Steinskogen i Bærum. Som Operatør/sjåfør skal du i samarbeid med de øvrige i teamet sørge for at uttak, produksjon, vedlikehold og opplasting av produkter i pukkverket ivaretas. Du har en viktig rolle i prosessen med fremstilling av ferdige produkter. Hovedansvaret vil være lasting av småkunder og maskinkjøring, men like viktig vil det være å bidra med andre oppgaver i forhold til produksjon og vedlikehold. Du skal i tillegg sørge for å ivareta vedlikehold og orden, samt sørge for tilsyn av renseanlegg.

Vi søker etter deg som er omgjengelig, serviceorientert og ansvarsbevisst. Du må trives med en variert arbeidsdag hvor alle bidrar og du er en del av et team. Stillingen rapporterer til anleggssjef.

Arbeidsoppgaver:

 • Lasting, lagring og transport av stein med hjullaster
 • Betjene kunder
 • Påse at produksjonen foregår iht. Franzefoss kvalitets- og HMS krav
 • Service og vedlikehold av maskiner samt renhold av disse
 • Avviksregistrering og rapportere skader og mangler
 • Medvirke til å opprettholde orden og ryddighet på industriområdet
 • Samarbeide med andre interne pukkverk og deres miljøer
 • Utføre andre typer arbeidsoppgaver i pukkverket ved behov

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Erfaring fra stasjonært pukkverk/prosess vil være en fordel
 • Erfaring fra å pakke sekkevarer (småsekk og storsekk) med hjullaster
 • Erfaring og kunnskap fra vedlikehold av utstyr og maskiner
 • Førerkort klasse B og maskinførerbevis (M4) må fremlegges
 • Fleksibel med stå-på-vilje, engasjert og serviceinnstilt
 • Pålitelig, nøyaktig, strukturert og samarbeidsvillig
 • Praktisk anlagt, teknisk interesse, løsningsfokusert og nevenyttig
 • Gode HMS-vaner og holdninger
 • God norsk skriftlig og muntlig

Hvorfor Franzefoss?

Vi er en solid arbeidsgiver som verdsetter kloke og engasjerte medarbeidere, og legger til rette for utvikling og vekst. Her kan du påvirke din egen hverdag, og du får være med i et selskap i sterk utvikling. Vi har et åpent og ærlig arbeidsmiljø, konkurransedyktig lønn, samt meget gode forsikring- og pensjonsvilkår.

Vil du vite mer om stillingen kan du kontakte anleggssjef Knut Særen

Kjenner du deg igjen i det ovennevnte, og blir du motivert? Gå på "Søk stillingen", fyll ut feltene, skriv en kortfattet søknadstekst og legg ved CV.

Vi ser frem til å høre fra deg.

Vi bygger vår virksomhet på ikke-fornybare ressurser og det stiller oss ovenfor særlige utfordringer og ansvar.
Vår oppgave er derfor å utnytte forekomstene på en miljømessig og god måte, og sikre ressursgrunnlaget på lang sikt. Samtidig slutter vi oss til filosofien om livssyklus for produkter og uttak. Dette innebærer at vi vil bidra aktivt og på forretningsmessig basis til størst mulig etterbruk, gjenvinning, og forsvarlig deponering. Vår visjon er å være samfunnets beste valg. Det innebærer at våre kunder skal oppleve Franzefoss som en trygg samarbeidspartner som leverer varer og tjenester til avtalt tid, kvalitet og pris.
Vi skal også ta våre naboer på alvor, og på best mulig måte avklare forventninger og redusere de belastningene vår virksomhet medfører. Tilsynsmyndighetene skal også være trygge på at virksomheten drives innenfor lover, forskrifter og tillatelser som gjelder.
Vi skal også være samfunnets beste valg for våre ansatte gjennom å være en trygg og sikker arbeidsplass som er inkluderende og kompetansehevende.Les gjerne mer om oss på: www.franzefoss.no, og følg oss på LinkedIn og Facebook.

Kontaktperson:

Knut Særen
Anleggssjef
90797372
Knut.saeren@franzefoss.no

Klikk her for å søke: https://web103.reachmee.com/ext/I018/1157/apply?site=6&lang=NO&validator=19bc77bf1eab3b64578dc7a52719f5ba&ref=https%3A%2F%2Fwww.finn.no&job_id=216

Powered by Labrador CMS